Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
orj degil arkadaşlar bir rr sesini artmıyor üstüne adam orj gibi kapatmış iyi bir işcilk yapmış anlayacagınız orj görünü var ama ses dehşet
2.civites yada 3.vites tatlı bir yokuş inerken gercekden süper ötesi diyebilirm sesini
:cat:
not:arkadaşlar yaş gecdi benden ses işleri ban gelmiyor eger orj sorunsuz egzozu nu degişecek varsa degişebilirm sesiz olmasını istiyorum şamata yapacak yaş gecdi benden ilgilennelere duyrulur
0536 623 42 17 den ulaşbilirisniz
bu da bnm
fıstık yeşili fındık gövde ciğerli bir peugeot da war ama resmini bulamadım zaten tasvirlerimden nasıl olduğunu anlamışsınızdır :cherry: (mobilet demeyin nerdeyse agility le aynı gidio)
ilk gün deildi ama ilk haftaydı
bu da şimdiki hali
lise hayatı yaşıorum ve anestezi bölümündeyim ben bi ortama girince 'anestezist gelio' diye belirtiyolar (((çok güzel bi duygu)))
arkadaşlarla gezmeye giderken kaza yaptım ve kolum kırıldı (110 la dereye uçtuk:salut: ) şimdi tasmasını taktım yatıo ve uzun süre yollara çıkamayacağım gibi görünüo (malum küçüğüz aile flan siz de bilirsiniz)
fazla kafanızı ağrıttım ama napalım ilk göz ağrım
yazın modifiyesini tamamlayınca resimlerini yine paylaşırım sizlerle
Tahir kardeş motorun çok güzel keşke dikkatli olsaydın 110km ile kaza Allah korumuş aman dikkat et geçmiş olsun ailen haklı bende olsa aynı olay heralde motor yüzü göstermezler neyse kal sağlıcakla.