Motosikletlerimizin İlk Çekilen Fotoğrafları

BU İLK(vay be 1967 model lambretta çok sağlam motor vee çok rahattı)hala duruyo ama freni patladı binmiyom

BU DA SON MOTORUM

anloz1.png/1/w800.png[/IMG][/URL]

Son düzenleme:
Motosikletimi aldıktan sonraki ilk fotoğraf budur... Üstündeki de kızım Rana...

Son düzenleme:
montajı yapılırken
stormilkg%C3%BCn.jpg

stormilkg%C3%BCn1.jpg

getirdik motorumuzu
motor2.jpg

keyfni çıkarırken
ceylan3.jpg

@muratxx22 usta gene iyi bakmışsın motoruna...:)

hepinize kazasız belasız musibetsiz sürüşler...saygılar..

CBA

ybr nin egzosta bi tuhaflık var sanki kısamı ne anlayamadım yoksa banamı öyle geliyo.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet orjinal değil egzost..ama güzel sesi vardır eminim...

orj degil arkadaşlar bir rr sesini artmıyor üstüne adam orj gibi kapatmış iyi bir işcilk yapmış anlayacagınız orj görünü var ama ses dehşet
2.civites yada 3.vites tatlı bir yokuş inerken gercekden süper ötesi diyebilirm sesini
:cat:
not:arkadaşlar yaş gecdi benden ses işleri ban gelmiyor eger orj sorunsuz egzozu nu degişecek varsa degişebilirm sesiz olmasını istiyorum şamata yapacak yaş gecdi benden ilgilennelere duyrulur
0536 623 42 17 den ulaşbilirisniz

Son düzenleme:
bu da bnm :)
fıstık yeşili fındık gövde ciğerli bir peugeot da war ama resmini bulamadım zaten tasvirlerimden nasıl olduğunu anlamışsınızdır :cherry: (mobilet demeyin nerdeyse agility le aynı gidio)
ilk gün deildi ama ilk haftaydı

bu da şimdiki hali

lise hayatı yaşıorum ve anestezi bölümündeyim ben bi ortama girince 'anestezist gelio' diye belirtiyolar (((çok güzel bi duygu)))

arkadaşlarla gezmeye giderken kaza yaptım ve kolum kırıldı (110 la dereye uçtuk:salut: ) şimdi tasmasını taktım yatıo ve uzun süre yollara çıkamayacağım gibi görünüo (malum küçüğüz aile flan siz de bilirsiniz)

fazla kafanızı ağrıttım ama napalım ilk göz ağrım :p
yazın modifiyesini tamamlayınca resimlerini yine paylaşırım sizlerle

Tahir kardeş motorun çok güzel keşke dikkatli olsaydın 110km ile kaza Allah korumuş aman dikkat et geçmiş olsun ailen haklı bende olsa aynı olay heralde motor yüzü göstermezler neyse kal sağlıcakla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar