attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

yok barak abi sen burçinin kulagını bi çek bizi dinlemiyo sen yaşlısın diye belki seni dinler :p

hadi hayırlısı bakalım. metro city deki işin kaç gün sürücek? balıga gelmene engel olucakmı?

Bak Burçin ben yaşlı başlı adamım (cadı öle dedi), bu gün avrım yarın yokum. Bir ayak desen çukurda ona göre sona fişdan azabı falak çekersin...

::evil::::evil::::evil::

Son düzenleme:
hep öyle diyoruz ama hastane koridorları dolu abi geçen gece acile gitik çocuk için doluydu ALLAH herkezin yardımcısı olsun

gülegüle git

Artık çocuklar hep turfandayla suni yiyeceklerle büyüyor, birde satış yok bahanesi ile üç kağıt karışınca malesef bunlar oluyor. Kötü tarafıda çoğalması...

bak yaa
ne alaka:)
burak abii:queen::queen:
dinlemıyor dıyorlar ama aaaa:queen:

geliyorum de barışalım :p

soal cnm umarım bu gün geçer artık :cat:

yok yok 2 günlük perşembe cuma için daha fazlasınıda alırdımda malum hastalığım geçmezse diye istemedim zorlamanında alemi yok önce sağlık :cat:

elbette önce saglık :wiinkk:

Bak Burçin ben yaşlı başlı adamım (cadı öle dedi), bu gün avrım yarın yokum. Bir ayak desen çukurda ona göre sona fişdan azabı falak çekersin...

::evil::::evil::::evil::

aşkolsun abi ben öylemi dedim :pale: bizlerden çok yaşamış hayat tecrübesi fazla demek istemiştim :p :rendeer:

evet avrupa yakası tayfası grubu netleştirelim kimsecikler geride kalmasın...

hadi kalkıyor balıga son araba koş abi koş kalkıyor beklemeden balıga son araba beklemeden :queen:

Bu arda Amsterdam da düşen uçaktaki hayatını kaybedenlere tanrıdan rahmet yakınlarına sabır yaralılara acil şifalar dilerim.

Artık çocuklar hep turfandayla suni yiyeceklerle büyüyor, birde satış yok bahanesi ile üç kağıt karışınca malesef bunlar oluyor. Kötü tarafıda çoğalması...

elinde imkan olucak herşeyi kendin yetiştirip yiyceksin ama olmuo o kadar kötü olduki insanlar kendi çıkarları için insan saglıgıyla oynuyolar çok kötü durumdayız bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar