kabin memuru(steaward) olarak abi iyiyim bu arada sen nasılsın ya ben hep buralardayım msnde filaan buraayı sürekli takip ediyorum da motorum olmdıgı için konuşck bişi bulamıyorum

[/QUOTE
Ne demek istrediğini çok iyi anlıyorum ama motorunun olmaması sorun değil sinanım.
seni de bir gün aramızda motosikletli olarak göreceğiz inşallah mevcut olan durumunu da anlıyorum,o günlerde bir gün gelecek,
zafere gidilen yol da çekilen çile kutsaltır.:cat:
EVET ARKADASLAR MCT DEN INDIK MT YE BINDIK

sımdı gelelım mt ıle ılgılı yorumlarıma motor yerden yuksek 2005 yapımı en saglam serı kac servıse gıttıysem mondıal ın en saglam scooterını almıssın dedıler valla 2250 km dır gezıyorum masallah tık demedı zamdan once olctum 0,75 k gıbı komık bı rakam yakıyor on fren cok ıyı 110 kılo agırlık kendını yere ıyı yansıtıyor scooter tarzı bır motor oldugu ıcın vıraj kabılıyetı beklenemez onun ıcın dıkkat etmek gereklı hızlanma gayet basarılı serı atak gaza tepkısı ıyı far dagılımı ıyı ampul bıldıgımız 35/35 ısıtma gucu yeterlı sayılır arka stop ve fren ısıtması cok ıyı amortısorlerı darbelerı apsorte edebılıyor yeterlı sevıyede arka bagaj ve koltuk altı on gogusdekı torpıdo yeterlı malzeme alabılıyor eger alacaksanız tavsıye ederım sehır ıcı pratık serı atak ve saglam bır motor kolay kolay servıs gormez
ayrıca zat a degınmek ısterım kac yıldır motor kullanıyorum ama kımseye zat tavsıye etmem ha tıpıne dıyecek yok guzel durusu var ama kullanma o kadar etkılı ve carpıcı degıl sorunlu bı alet
hayırlı olsun.kazasız belasız güle güle kullan