düştüm we çok sinirliyim

arkadaşlar bugün sabah işe giderken sıkıştırılma sonucu izmirde yeşilderede kahramanlr ayrımında dengemi kaybedip düştüm ya artık araç sürücüleri bizleri de araç olarak görsün trfikte şeritler sadece taksiye domuşa kamyona ait değil bizde aracız lütfen bu kaskı takan varlık değil kedide değil 9 canı olsun o kaskın altındada insan war onun da sewenleri warr lütfen ya :pale:

Geçmiş olsun. Sıkıştırılmamak için arabaların sol tekerleğini takip etseydin keşke.

ya adam bilerek üstüme sürdü bu nasıl bi zihniyete sahip bi insandı anlamıyorum

plakasını alıp sikayet ettinmi eğer elinde plaka var hala şikayet etmediysen et hatta elinden geleni yap öyle insanlar bundan anlar;
Ceplerinden 3 kuruş çıkarsa anlarlar o kaskın altında insan oldunu
geçmiş olsun

Geçmiş olsun, sıkıştırılmamak için hep bir şeritlik yolu kaplayarak git,sana kaçma fırsatı verir.Tabiki sıkışık trafikte zor.

gecmis olsun kardesim oluyor bunlar yasadigin icin sevinmelisin bence

bu W harfi size kimlerin emaneti onu merak ettim sadece

fıtrat olarak karıncayı bile incitmekten imtina eden bir insanım, ancak 2005 yılı idi, öyle bir bunaldım ki, en son sebebiyet veren üstüme doğru çift şeritli yolda şeridime girip gelen belediye kamyonuydu, ertesi gün trafiğe ilk defa silahlı çıktım, ve bu tür insan ve hayvan ötesi mahluklardan birini nallamakta kararlıydım. allahın bir hikmeti olsa gerek o gün karşıma yanlış yapan birisi çıkmadı. her neyse, maalesef dört teker sürücülerinin çoğu o direksiyona oturduklarını kendilerini bir çeşit yunan tanrısı gibi görmeye başlıyorlar, onun için bizlerin kendimizi bu tür sahte tanrılara karşı korumayı öğrenmemiz gerekiyor. üzülerek ifade edeyim ki, bunun başka bir yolu yok. 42 yılın tecrübesi ile söylüyorum. yolunuz da bahtınız da açık olsun... vesselam....

gecmis olsun dun bende lozan kapisinin orda kaza yaptim o kadar sıkıstırılmadan en az hasarli kurtuldugum icin sevincliyim bundan sonra sıkıstıran arac ya camini ya aynasini eline alicak cunku sinirden ne plaka nede baska birsey geliyor insanin aklina

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun beterin beteri var derler,

bellikçi kardeşim öfkeyle kalkan zararla oturur derler trafikte 1 tane hayvan olsada temizlesen tamam, ama binlerce var ne senin gücün yeter nede bizim,yapacağımız tek şey iki kere dikkatli olmak gideceğimiz yere 5 dakika sonra gitmek,

Joker Cbr bende soruyorum W kimden kaldı diye:bounce:

Geçmiş olsun bazen düştüğümüzde kendimizi salak gibi hissediyoruz.
Sanki yeteneksizmişizde düşmüşüz herkeste bize bakıp gülüyor gibi bir his.
Ancak bu son derece yanlış. Sinirlenmekte yanlış. Bunu bir deneyip olarak görüğ yola devam etmek lazım.

gecmiş olsun arkadasların abilerin dedigi gibi plakasını alıp verseydın polıse ceza yemeden akıllanmazlar benim basıma her bindigimde gelio nerdeyse... Allah koruyor... tekrardan gecmiş olsun...

ya adam bilerek üstüme sürdü bu nasıl bi zihniyete sahip bi insandı anlamıyorum

onlara pek insan denmiyo :pale:
insan dediğinde merhamet olur, insan dediginin yüregi azıcık yumuşak olur,
insan dediğinde bi beyin olur... bunlara sahip biride bırak bi insanın hayatı ile oynamayı bi bitkiye bile zarar vememek için çaba sarfeder.

kardesim gecmis olsun, nefretine ortak oldugumu bildirmek istierim..

izmirde gene iyi durumdayiz, istanbulda neler oluyo bi bilsen..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar