düştüm we çok sinirliyim

Çok geçmiş olsun...
Alışmak ve önceden tahmin ederek 4 göz açık motosiklet kullanmak lazım.

Babam arkamda bi keresinde böyle birisi sıkıştırdı ben tabi alışkın oldugumda tepki göstermedim kırmızı ışıkta arabanın yanına yanaşınca babam tepesi attı ve adama bağırmasıyla adamın patinaj çekerek gitmesi bir oldu :)

gecmis olsun dun bende lozan kapisinin orda kaza yaptim o kadar sıkıstırılmadan en az hasarli kurtuldugum icin sevincliyim bundan sonra sıkıstıran arac ya camini ya aynasini eline alicak cunku sinirden ne plaka nede baska birsey geliyor insanin aklina

bence bu çözüm değil arkadaşım o insanların :silent: seviyesine inmeyelim eğer düşmediysek alıp plakayı hemen bi polis arkadaşa verelim :cat:

arkadaşlar hepiniz sağolun teşekkürler bu arada yunus polislerine de teşekkür ederim bana kalkmamda motoru çekmemde olayın sıcaklığıyla panik ve kızgınlık anımın geçmesinde yanımda bulundular yardımcı oldular ::alkiis::::alkiis::

Son düzenleme:
aman bilader dikkatli ol ne zmn ne olacağı belli olmuyo, geçmiş olsun..

Moderatör
Geçmiş olsun, otomobil sürücüleri böyleler, bunu hepimiz biliyoruz artık.. ALLAH daha beterlerinden korusun,seni de bizi de..

geçmiş olsun arkadaşım....sende bişey yok ya önemli olan bu...dikkatli olmak lazım....

Oluyo böyle seyler; daha fazla zarar da olabilirdi... Cok dikkat etmek lazım; Geçmiş olsun...

nediye bilirim ki , daha çok motorcu daha çok insanı etkiler zamanla daha çok alışacaklar onlarında evladı, kuzeni, kardeşi, eşi, arkadaşı, herhangi bir yakını motor kullanmaya başladığı zaman daha dikkatli olacaklar eminim bizler çevremizi etkileyelim onlara sorunlarımızı anlatalım bilsinler. ..:cat:

kardeşim geçmiş olsun ya yeni gürdüm inşallah sende bişi yoktur yapacağımız bişey varsa hiç çekinme aman havalardan dolayı da dikatlı olalım arkadaşlar havalar bozuk şüfürler fark etmiyorlar bizleri dahada dikatlı olalım allah beterinden korusun tekrar geçmiş olsun :rendeer:

bişey derdimde banlanma ihtimalim var.. diyecxek başkada bişey bulamıyorum zaten Allah onlara akıl bizede yardım etsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar