oh oh oh
Afiyet bal şeker olsun !!!
çekemeyenlere karşı bir nazar boncuğu şart :queen:
bende de fotolar war ama kız arkadaşımda kaldı olsaydı bende atardımr:
eline geçince atarsın kardeşim:rendeer:
oguz abi dumur oldum sorma ya benim makina tum gun belimde montta asılıydı ama ben cıkarıp bi kare almamısım ama sizin fotoları alıyorum forumdan iyiki ins. bir dahaki geziye bende de foto olacak.
oh oh oh
erman vnli resimlerimiz vardı yaw bidaha öle alet göremeyiz(herşeye rağmen vn vndir) at şunlarıda bi bakıp iç geçirelim:queen:
C.tesi günü bütün bünyemi iyice fetheden kış virüsleri sebebiyle yatıp durduğum için yerimden kalkamadım ::stretche ,
Kaç gündür burnumun dibine mentollü olips kaçmış gibi yanıyom :mrgreen:
Yola çıkıp kaskın içinde hapşurmak ::wacko:: hiç mantıklı gelmediğinden katılamadım.
Afiyet olsun, yarasın, löp löp et olsun, ne güzel götürmüşsünüz çobanın etlerini,
çok güzel geçmiş pazarınız, sağlıklı günlerde yepyeni gezilerde görüşmek üzere :rendeer:
resimleri yükleyenlerinde ayrıca ellerine sağlık (oğuz abi 640 X 480 noolur, bilgisayarım isyan etti :wiinkk: )
C.tesi günü bütün bünyemi iyice fetheden kış virüsleri sebebiyle yatıp durduğum için yerimden kalkamadım ::stretche ,
Yola çıkıp kaskın içinde hapşurmak ::wacko:: hiç mantıklı gelmediğinden katılamadım.
Afiyet olsun, yarasın, löp löp et olsun, ne güzel götürmüşsünüz çobanın etlerini,
çok güzel geçmiş pazarınız, sağlıklı günlerde yepyeni gezilerde görüşmek üzere :rendeer:
resimleri yükleyenlerinde ayrıca ellerine sağlık (oğuz abi 640 X 480 noolur, bilgisayarım isyan etti :wiinkk: )
iyi akşamlar hani diğer resimler daha çok mu beklicezzzzzzz
olsun siz varsınızya o yeter bana sizleri bir arada görmek mutluluk verir banao resimlerde sen yoksun ki :queen:çatal abim sadece vn 800 var abi falkonun gözünü seveyim kawa seni bozar sen falkondan şaşma :cat::rendeer:
olsun siz varsınızya o yeter bana sizleri bir arada görmek mutluluk verir bana
sağlıklı günlerde yepyeni gezilerde görüşmek üzere :rendeer:
)
çok geçmiş olsun Mustafa..dikkat et kendine:cat: