attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bounce:
sen nasıl gidicen romeo

Hocam BiLmiormKy iLk buluşma olacağından Çekiniorumda Şimdi :p Nası insanlarla Karşılaşıcam Sıcakmı Soğukmu Yaşlımı Gençmi Kızmı Erkekmi Bide şu var Bi dayı vardı ESkilerden Sene Bidokuzyüz 00 oğlumveben dioduk ona Motorcu milleti Hepsi Serseri Derdi Korkuyorum Şimdi açıkcası :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
:bounce:

Hocam BiLmiormKy iLk buluşma olacağından Çekiniorumda Şimdi :p Nası insanlarla Karşılaşıcam Sıcakmı Soğukmu Yaşlımı Gençmi Kızmı Erkekmi Bide şu var Bi dayı vardı ESkilerden Sene Bidokuzyüz 00 oğlumveben dioduk ona Motorcu milleti Hepsi Serseri Derdi Korkuyorum Şimdi açıkcası :p

yanına diloşu veririz iyi eğlenirsin merak etme...

meydanı boşmu buldun canım :mrgreen:

ben senin gibi serserimiyim olum meydanlara takılıyım...:farao:

Son düzenleme:
Avrupa yakasından katılacak arkiler bi yer belirleyelim hep beraber toplu bi vaziyette gidelim uyar mı ?_?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
okadar masum oldugunu düşünmüyorum cem ama mesajın tamamını iletmeye çalışıcam size araştırmalarım devam ediyo :p

olay 4 gün önceki bir mesajdan kaynaklanmış; arşivleri karıştıran yönetim tequya yönelik bu mesajı görmüş ve cerrahi arkadaşımızı bi süreliğine aramızdan ayırmıştır. :pale:

olay 4 gün önceki bir mesajdan kaynaklanmış; arşivleri karıştıran yönetim tequya yönelik bu mesajı görmüş ve cerrahi arkadaşımızı bi süreliğine aramızdan ayırmıştır. :pale:

ben anlamam o mesajı bende gördüm.
hatırladığım kadarıyla masumdu...
skulla sordum cevap dönmedi daha ama ben kardeşimi yanlız bırakmam silivriyse silivri kartalsa kartal...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar