attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

ewettttttt

burak&cem abi topağı açan sizsiniz ne dersiniz olumlu düşünceler alıyoruz erteleme konusunda gelinde 1-2 yorumda siz yapın

cadı nerdesin bee biri yazmaya görsün hemen yazardın şimdi susuyon :)

tatlısu balıkçıları sizi:cherry:

Biyografi: dengesiz

sen yazmışsın zaten benim bişi dememe gerek yok :))

yahu aklını peynir ekmeklemi yedin kardeşim hava pazara kadar iyileşeceğe benzemiyor donarız len orda
ben fikrimi beyan ettim :)
son söz topak sahibinin ne diyim :rendeer:

balık bile soguktan kaçmıyor balık kadar olamadın
:)

bu arada cem ve gürkanı buralarda gören varmı nerde bu adamlar ya :silent:

Son düzenleme:
ewettttttt

burak&cem abi topağı açan sizsiniz ne dersiniz olumlu düşünceler alıyoruz erteleme konusunda gelinde 1-2 yorumda siz yapın

Çoğunluk ne derse tabiki uyarız ama gideceğimiz yerde cafe var üşüyen girip otorabilir. Gidilecek yeri ona göre seçtik zaten, aileler gelirse eşler otursun isterse iki adımda kanlıca iskelesi var incik boncukçular var oraya gidebilirler.Hidiv kasrıda çok yakın. Araç park edecek yer müsait. Ama her şeye rağmen dostlar nasıl isterse öyle yaparız... Dimi ortak....

:cat::cat::cat::cat::cat:

Çoğunluk ne derse tabiki uyarız ama gideceğimiz yerde cafe var üşüyen girip otorabilir. Gidilecek yeri ona göre seçtik zaten, aileler gelirse eşler otursun isterse iki adımda kanlıca iskelesi var incik boncukçular var oraya gidebilirler.Hidiv kasrıda çok yakın. Araç park edecek yer müsait. Ama her şeye rağmen dostlar nasıl isterse öyle yaparız... Dimi ortak....

abicim çok güzel düşünmüşsünüz gerçekten ben bilmiyorum fakat sahsıma konuşuyorum hava soğuk olursa katılım olayı bence azz olur(ben buna dahilim:)) benim arabam yok mesela nasıl gelicem onun hesabını yapıyorum :(
gelicekleri orda değilde gelirkenki yaşayacaklarından dolayı düşünmemiz gerekir

Biyografi: dengesiz

sen yazmışsın zaten benim bişi dememe gerek yok :))

yahu aklını peynir ekmeklemi yedin kardeşim hava pazara kadar iyileşeceğe benzemiyor donarız len orda
ben fikrimi beyan ettim :)
son söz topak sahibinin ne diyim :rendeer:

ne o motorun kirlenir diyemi korkuyorsun tatlı su motorcusu

unutmadan terazi burcuyum seni bir kefeye diğer kefeyede cabbar amcamızı koyunca görürsün dengeyi

abicim çok güzel düşünmüşsünüz gerçekten ben bilmiyorum fakat sahsıma konuşuyorum hava soğuk olursa katılım olayı bence azz olur(ben buna dahilim:)) benim arabam yok mesela nasıl gelicem onun hesabını yapıyorum :(

korkma kamyoncular şile yolunda

Son düzenleme:

hafta sonuna doğru hava durumuna bakıp bir karar veririz. Dostlarla bir arada olamadıktan sonra bir anlamı yok tabiki olmazsa oylama yaparız hep beraber.Ama önemli olan bu benim fikrim tabiki ''zorda bir arada olabilmek''. Cemle Gürkanda çıkınca konuşuruz hep birlikte tek başıma karar vermem doğru olmaz.

yaw arkadaşlar bu gidişle pazara buzdan adam yarışması yapacaz gibime geliyo :(
bunu ertelesek 1 hafta öteye daha iyi olmazmı?

sadece öneridir katılımın fazla olmasını isterim
tatlı su motorcusu oldun iyice hee :cherry::rendeer:

selam milletiyi akşamlar oltaları sallayın zargana geldi:)

kendine geldin mi :p

ewettttttt

yettimmm burdayım :cherry:

balık bile soguktan kaçmıyor balık kadar olamadın
:)

bu arada cem ve gürkanı buralarda gören varmı nerde bu adamlar ya :silent:

onlar artık iş adamı ne işleri var topakta :queen:

fikrimi sorarsanız ertelememek daha iyi olur çünkü tarih değişikliği kafa karıştırır dolayısıyla farkında olmıyanlar bu hafta diğerleri bir hafta sonra gider kapalı bir mekan varsa üşüyenlerin ısına bilecegi sorun yok demektir. tabiyki aşırı soguk yogun kar vs. haricinde.. çogunluga göre haraket edelim :rendeer:

muhabbetimiz sıcak olsun hava önemli değil :wiinkk:

tatlı su motorcusu oldun iyice hee :cherry::rendeer:

kendine geldin mi :p

yettimmm burdayım :cherry:

onlar artık iş adamı ne işleri var topakta :queen:

fikrimi sorarsanız ertelememek daha iyi olur çünkü tarih değişikliği kafa karıştırır dolayısıyla farkında olmıyanlar bu hafta diğerleri bir hafta sonra gider kapalı bir mekan varsa üşüyenlerin ısına bilecegi sorun yok demektir. tabiyki aşırı soguk yogun kar vs. haricinde.. çogunluga göre haraket edelim :rendeer:

muhabbetimiz sıcak olsun hava önemli değil :wiinkk:

Aynen dediğim gibi önemli olan zorda bir arda olmak.

ilahi azrail, sen adamı öldürürsün

Merhaba Dünyalı Ben Dostum

cadı bune kız kimin dostusun

bende hafta sonları araba yok benim gelme olayım çok zor... hava problem değil hani kar yağsa bile sorun değil ama ulaşım problem istanbulun taaa öteki ucundan geliyorum bahçeşehirden...

öhhöö öhöhööö bii arabam bile yok beee :salut::salut::salut::salut:
:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

karapınar kamyoncular derneğine git canım

ben sokacam seni o derneğe ivedikle beraber merak etme şişe devirmede 1. gelirsin sen :))

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar