[ADANA MT]kız kalesi gezisi

Çok güzel bir gezi olmuş.Allah sizi hiç ayırmasın,Allah nazarlardan esirgesin :cat:

arkadaşlar çok güzel bi gezi olmuş ama bir eksik tespit ettim şaşırdım valla.(ÇEKİRDEKLER NERDE)

son 1 ay içerisinde tek havanın güzel olduğu pazardı. ve de benim tek nöbetçi olduğum pazar. motosikletimi tutku ile özlemişken dünkü nöbet ne koydu bana. hele akşam ben ambulansta hasta götürürken cengiz abiyide görünce motosikleti ile; hasretim katlandı....
aranızda olmayı çok isterdim. hepinizi çok özledim...

Emeginize saglık arkadaşlar. Adana MT gercekten cok renkli ve zevkli gezilere imza atıyor... En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere. Kozan gezisi üzerinden baya zaman geçti.... :pale::pale::pale::pale:

jr.

Fuar resimleri bu kadar şık değildi. Süper ekipsiniz süper!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abilerim benim sam imi fikrim;abi bu gezilerin tadını çoook iii çıkarın ben şu anda öğrenciyim bi bmw 1200 gs alcam ilerde nasip olursa...işte elimizde yok daha öğrenciyim 20 yaşındayım...insan yokluğunda daha iyi anlıo olmayan şeylerin değerini...saygılar...

son 1 ay içerisinde tek havanın güzel olduğu pazardı. ve de benim tek nöbetçi olduğum pazar. motosikletimi tutku ile özlemişken dünkü nöbet ne koydu bana. hele akşam ben ambulansta hasta götürürken cengiz abiyide görünce motosikleti ile; hasretim katlandı....
aranızda olmayı çok isterdim. hepinizi çok özledim...

bizde özledik zaten nerdesin be erhan. çarşambaları gel hiç olmazsa

Değerli Adana'lı dostlar,aranızda olup sizlerle bu güzel günü paylaşmaktan onur duydum. Tekrar teşekkürler. Bir başka gezide tekrar birlikte olmak dilğiyle...:bounce::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar