çocukların Emeği Ve Motosiklet (fotolu)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böle güzel hocalar, böle güzel cocuklarımızı geleceğe hazırladığı sürece bu ülkeye hic bir kötülük gelmeyecek inş.. Ellerinize sağlık hocam.. Saygılarr

koray abi tek kelimeyle süper ötesi :) ellerinize sağlık.emine hocayı ve seni tebrik ediyorum.çocukları da tek tek öpüyorum abi.tekrar tekrar ne kadar teşekkür etsek azdır hepsine :salut:
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

cocuklarımızı gelecege hazırlamak anlayısı işte buu. onları bilinçli ve sosyal topluma uygun bir sekilde yetiştirdiğiniz için tşk ediyorum.....

hepinize çok teşekkür ederim.. üşenmeden yorum yaptığınız için.. bu yorumlar benim içinde çocuklar içinde gerçekten çok önemli.. sağolun arkadaşlar..

Hocam teşekkürler,şimdiden biliçli yeni nesiller kutluyorum sizi,hani sevgili Yılmaz Erdoğan söylüyorya ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR gerçektende öyle, gençlerimize yürekten teşekkürler Adanadan kucak dolusu sevgiler:rendeer:

Ellerinize emeklerinize sağlık. Çok güzel bir çalşma olmuş :rendeer::rendeer:

vakit ayırıp baktığınız için ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim..

Hocam teşekkürler,şimdiden biliçli yeni nesiller kutluyorum sizi,hani sevgili Yılmaz Erdoğan söylüyorya ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR gerçektende öyle, gençlerimize yürekten teşekkürler Adanadan kucak dolusu sevgiler:rendeer:

gezilerinizi yakından takip ediyorum.. çok özeniyorum.. umarım birgün birlikte yol yapmakta mümkün olur.. adana mt deki herkese çok selamlar..

Son düzenleme:
öğLe vakti şu kötü havada,
gün ışığı gibi oLdunuz hocam,
eLLErinize koLLArınıza sağLık...

Koray hocam baş tacısınız herzaman kapımız açık

öğLe vakti şu kötü havada,
gün ışığı gibi oLdunuz hocam,
eLLErinize koLLArınıza sağLık...

bu yorumlarınızla o kadar büyük destek oldunuzki.. hiç bıkmadan devam... teşekkür ederim..

Koray hocam baş tacısınız herzaman kapımız açık

hissediyorum bir gün mutlaka adana drubuyla tanışacağım.. belki ayvalıkta belki adanada.. ama birgün mutlaka.. saygılar..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar