Gevrek Şehit İlimdar Yılmaz İlköğretim Okuluna Kitap Yardımı

Ben bir kez yollamıştım doğuda bir okula kalan ansiklopedileri falan toparlar katkıda bulunurum ben de. Bir yerde toplayıp yollamak daha uygun bence de.

Toplanmayı beklersek, herkes birbirine bakar, bu iş yürümez.
Gönderebileceğimiz kitapları paketleyip kargoya götürebiliriz. Elimize yapışmaz.:bounce:

Pazartesi günü kısmetse biriktirdiğim 1 yıllık Atlas dergilerini kardeşlerime göndereceğim.

Geçen yıl doğu illerimiz için benzer bir başlık açılmış, sözde "vatansever!" zihniyete sahip kişilerce muhalefete maruz bırakılıp sabote edilmiş, ve sonuç alınamamıştı.

Bu ülkenin doğusuyla-batısıyla, kuzeyi-güneyiyle bir bütün olduğuna kafası basmayan, bin yıllık bu kardeşliğimizi dinamitlemeyi şiar edinen yobaz zihinleri de yüce Rabbime havale ediyorum.

Yüksek ihtimal bir çoğumuzun evindeki kitaplar çocuklara ağır gelecektir.Bu işte eğitimli (Öğretmen,Pedagog,psikolog,vs.) arkadaşlarımızın yönlendirmesiyle,amacına uygun kitapları temin edip göndermemiz çok daha önemli.Bi organizasyon yapsak bence birçok kitap gönderebiliriz.Ben varım:cat:.

lütfen ama lütfen ansiklopedi göndermeyelim
MEB onaylı 100 temel eser var ve fiyatları da çok pahalı değil
çocuklara yardım amaçlı alıyoruz dediğinizde de oldukça güzel indirim yapıyorlar

aynı kitap birden fazla kişi tarafından alınacaktır, varsın alınsın çevre okullara dağıtılır böylece

paylaşım için teşekkürler
23 nisana yetiştirebiliriz :)

lütfen ama lütfen ansiklopedi göndermeyelim
MEB onaylı 100 temel eser var ve fiyatları da çok pahalı değil
çocuklara yardım amaçlı alıyoruz dediğinizde de oldukça güzel indirim yapıyorlar

aynı kitap birden fazla kişi tarafından alınacaktır, varsın alınsın çevre okullara dağıtılır böylece

paylaşım için teşekkürler
23 nisana yetiştirebiliriz :)

Ansiklopedi olayına bende karşıyım.Sebebi,güncel olmayan bilgilerin çocukları yanıltma olasılığıdır.PIERzıg arkadaşımızın verdiği liste bana göre çok mantıklı.Gerekirse sırf MT'de değil,dışarıda tanıdığımız insanlarlada bu kampanyayı götürebiliriz.Benim tercihim,motorcu abla ve abilerinden hediye almaları.:cat:

Benim de bir yere bağışlamak adına ayırdığım kitaplar vardı. Ben de onları en yakın zamanda göndereyim. İçlerinde bu 100 eserden olanlar da vardı. Ayrıca İngilizce hikaye kitapları(temel düzey) da yollayayım.

güncel.......

Son düzenleme:
BİZ BAŞKA BİR SİTE OLARAK BU TÜR Bİ ORGANIZASYONU GERÇEKLEŞTIRMIŞTIK,
VE HERKES GETIRDIKLERINI BIR CAFEDE TOPLADIK VE AYNI GECE BIR KIŞI ALDI VE ERTESI GUN CARGO YOLU ILE OKULA ILETILDI,

BIR DOBLO ARAÇ DOLUSU DEFTER KİTAP KALEM SİLGİ,
ÇANTA ÖNLÜK,
OYUNCAK VE TEMEL İHTİYAÇ SINIFINDAN MALZEMELER YOLLANMIŞTI.

SANIYORUM NİĞDE'DE BİR OKULDU BU,

ÇOK ANLAMLI BIR ORGANIZASYON OLACAGA BENZIYOR.

BENDE ETRAFIMDA YINE OLAN BITEN KULANILMAYAN EN AZINDAN RAFLARDA BEKLEYEN KITAPLARI TOPARLAYAYIMDA YOLLAYAYIM...

Yaptığınız Ve Yapmaya Çalıştığınız Tüm Yardımlar İçin Teşekkürler Dostlarım...
:salut::salut::salut::salut::salut::salut:

Şu başlığı ilk defa tahta dışında aktif eden bir arkadaşımıza rastladım."serkanADH13",yüreğinize sağlık arkadaşım.Benim bu ara konuyla ilgilenecek zamanım olmadı,mecburen hastaneye gidip geliyorum.Fakat ilk uygun zamanda gidip milli eğitimin tavsiyesi olan kitaplardan gücümün yettiğince alıp organizasyon olmasa bile kendim yollayacağım.Normalde okul müdüryle irtibata geçip gereken kırtasiyeyi almayı düşündüm ama okul baya büyükmüş,Benim boyumu aşacak gibi geldi.Vede sahaflara gidip eli yüzü düzgün kitapları toplamayı düşünüyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben kendi imkanlarımla hazırladım kolimi kendim göndereceğim :) Haydi arkadaşlar pamuk kalpli eller çocuklar sizi bekler :rendeer: GÜNCEL...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bulabildiğim kadar kitabı bugün kargo ile gönderdim, başka kitap gönderen var mı?
Herkesin elinde mutlaka kullanmadığı çoçukların ihtiyacı olan şeyler var. Üşenmeyip yollayalım. Başlığı da biraz güncel tutalım. :cat:

p1030098.jpg

ah be abi bu topicten önce elimde nerdeyse 100e yakın ortaokul ve lise yardımcı kaynak kitap ve dergi vardı ama hepsini dağıttım ihtiyacı olanlara gene hayırlı bi yerlere gittiler ama bilsem buraya yollardım:pr:

evimde uygun olan kitapları bende göndermek isterim herkes kendi gönderiyor sanırım bizde kendimiz yollicaz o zaman. .

GÜNCEL....... :rendeer:

Böyle önemli konuda 20 gün önce açılmış bir başlık ve yazılan sadece 33 cevap.Eğitime toplum olarak ta site olarakta ne kadar önem verdiğimizin en güzel göstergesi olsa gerek.Yani kimseyi eleştirmek niyetinde değilim ama herhalde "Otobanda 299 gördüm". "Tek tekerde 300 metre gittim" gibi konular olsa herhalde şimdiye yüzlerce cevap yazılmıştı.Ama böyle bir konuda 33 cevap. Biz değil miyiz hergün trafite onlarca cana malolan eğitimsizlikten yakınan? Demekki çokta samimi değiliz!!!

Neyse arkadaşlar bahçelievler veya levent tarafında oturan varsa birlikte gönderelim.Sıkıntısı olan ve kargoya para veremeyecek arkadaşlar da bahçelievlere getirebilirlerse veya bana haber verebilirlerse kendilerinden kitapları alıp kargoya verebilirim.

Güncel!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
BİR DAHA GÜNCEL :rendeer:

Duyarlı arkadaşlar yavaş yavaş başlığa toplanmaya başladı.Güncelken yazmanın faydası olmadığı için geceleyin pek kimse ilgilenmezken konuyu aktif etmekte fayda var.Haydi arkadaşlar,eğitim önemlidir!

Arkadaşlar sokaklarda eğitimsiz dolaşan bir canlı daha hayat karartı.Olay tam netleşmedi ama görenlerin söylediği arkadaşların üzerine kırdı.Bir tanesi canından bir tanesi de bir bacağından oldu.Bugünün çocukları yarının büyükleri olacak ve onların eğitimli olması, üstelik eğitimlerinin bir bölümünde de bizim bir faydamız dokunması çok daha güzel olacak.Lütfen konuya kayıtsız kalmayalım.

gece gece bi güncel diyelim.....

evet arkadaşlar hadi bu güzel kardeşlerimiz için birazdaha çaba sarf edelim...
güncelll.....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar