[Giresun - MT]

Askerlik bitti ve Tirebolu'ya yerleştim arkadaşlar kendimi yalnız hissediyorum ekipmanları giyip motorla gezmeye kalkınca uzaylıymışım gibi bakıyorlar. Giresun'lu motorcularla tanışmak isterim. Gezi düzenliyorsanız katılmak isterim ayrıca :)

Aga biz seninle Tanısmıstık değiL mi :) TireboLu'dan Doğan :)
Valla giresun'da motorcu yok :) Sen yine bana kaldın ! Beni ziyarete bile adamlar ordu dan kalkıp geliyor ...
Ben de bu hafta içi 250 R alıyorum hayırlısıyla ; görüşürüz boL boL :)

evet Tireboluda sarı motorunu görünce tanışmıştık temmuz ayında. Ben Karamürselliyim hatırladıysan. Karamürsel Anadolu Lisesi'nde okuduğundan söz etmiştin. Neyse buralara gelirsen görüşürüz. Kendine iyi bak

Gel vallahi :) Bir de Giresun'da motora bakım yaptırılabilecek iyi bir yer var mı bildiğiniz?

Giresun'da ; G-City alısveriş merkezinin karsısında köşedeki manavın arka caddesinde Ayarlar motor var.. Zaten Giresun'da motor piyasası geneL olarak orda! 3-5 motor bayii var orda... Ufak bir dükkan var ; gökhan usta ; o anlıyor motorlardan :)

Eyvallah teşekkür ederim. Bir uğrarım yarın :)

Cakalaz kardeşim bugün Giresun'a gittim ve Ayarlar Bisikleti buldum. Teşekkür ederim bana tarif ettiğin için. Cumartesi günü deri çanta taktıracağım orada -zira bugün Gökhan Usta yoktu. İçim kıpır kıpır :)

Son düzenleme:
Hade bakalım ; Hayırlı olsun :) Valla Giresun İnsanı pek anlamaz motordan ama yine de bişi oldu mu orası halleder :) Baska da yok zaten :p

Hayır seni istemiyoruz. :p

Ben yazın Giresun'a gelince Ordu MT - Giresun MT bulusması yaparız mıyız ? :)

Yaparız. Ben varım. Normalde Kocaeli memleketim ama 4-5 sene Giresunda'yım buralı olduk bir nevi artık :)

Sağolasın. Motor bir yaşında aslında fakat çantaları takınca yeni almışım gibi gelmeye başladı :)

@ KATİP :

AGa Bi görüşsek seninle yaa ; otursak muhabbet etsek ; fotolar ceksek ; Buraya yükLesek :p

Tamamdır. Bu haftasonu görüşelim. Beni görünce hatırlayacaksın zaten :) Sen de şu an motosiklet yok mu gerçekten?

Ya aslında son onbeş gündür hava hep ya kapalı ya da yağışlı. Bu nedenle yalnızca bir kere bindim doğru dürüst... Ama kuduruyorum artık yarın gezeceğim yağmurlu da olsa.

Motosikleti birsüre kullanmayacaksınız diyelim yapılması gerekenler neler nasıl bırakmanız lazım motoru ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar