iyi yapıyor abi sağlığını düşünüyor işte yenge napsın![]()
İyide dört gündür yok dolabı sıfırladım dolap duvarlarına başladım
iyi yapıyor abi sağlığını düşünüyor işte yenge napsın![]()
İlaçlardan acayip olmuştum, yaza kadar paraşüt için 20 kilo daha vemem lazım millet 2 saat havada kalırken ben 10 dakkada yeri görmek istemiyorum
:salut::salut::salut:
İlaçlardan acayip olmuştum, yaza kadar paraşüt için 20 kilo daha vemem lazım millet 2 saat havada kalırken ben 10 dakkada yeri görmek istemiyorum
:salut::salut::salut:
ohhh iyi yapmış yengehanım ellerine çenesine sağlık :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
İyide dört gündür yok dolabı sıfırladım dolap duvarlarına başladım
:queen::queen::queen:
burak abi hele hava düzelsin bu mt nin temposuna ayak uydurucam derken bi gram yağ kalmıyo valla tıg gibi olursun evvelallah![]()
abi haver verseydin yemek yapardık evde yemek kalmayınca biz ne günler için variz aaa dimi:cherry::cherry::cherry:
falla iç işleri bakanı öyle demiyor canıma okudu 4 ayda 22 kilo verdirtti gestapo komutanı gibi
:queen::queen::queen::queen::queen:
İnşallah görücez hayırlısı ise...
Allah rağzı olsun, ben çözdümki işi bu fırsatı kaçırırmıyım...
:queen::queen::queen::queen:
nasl verdin banada solene benımde vermem lazım zargana sonunda kacacak benden 22 kılo dıle kolay maşallah
nasl verdin banada solene benımde vermem lazım zargana sonunda kacacak benden 22 kılo dıle kolay maşallah
Kendisi yurt dışında dönsün seve seve anlatır, beni kıvrandırdığını anlatırken çok keyif aloyor..
Darısı başına ne diyelim seninde başını bağladığımızda bakalım neler olacak.
:cat::queen::queen::queen::queen:
ozaman hemen gelsın yengede bi konusalım :queen::queen:
yani kimin abisi be helal olsun:cat::cat:
cok kolay mt nın her yaptıgı organizasyona gıdıcez yagmur kar camur demeden:cat::cat:
abi haver verseydin yemek yapardık evde yemek kalmayınca biz ne günler için variz aaa dimi:cherry::cherry::cherry:
aman ortak şakası bile aman diyim anladın sen :bounce::queen::queen::queen:
önümüzdeki hafta başı burda falla bunu söylersem şimdi ilk uçakla apar topar döner.
köşedeki kebapcı'ya yaradı bu iş![]()
seve seve dınlerm nasıl kıvrandırdını ve taktik alırım yengedenKendisi yurt dışında dönsün seve seve anlatır, beni kıvrandırdığını anlatırken çok keyif aloyor..
ortak olmaz öle şey kadınsız yaşanmaz susuz bırakılmış ağağ bibi olur biz erkek milleti.. Yakında inşallah
:cat::cat::cat::cat:
aman ortak şakası bile aman diyim anladın sen :bounce::queen::queen::queen:
önümüzdeki hafta başı burda falla bunu söylersem şimdi ilk uçakla apar topar döner.