[İZMİR MT] 22.02 Pazar Günü mangal sefasında, İstikamet Çoban Et

hala motosiklet sayısını bilemiyoruz gelecek online arkadaslar bi cevap bekliyorum.

:rendeer:malum kişiler degiliz .ailelerinizle,kardeşlerinizle,arkadaşlarınızla buluşacaksınız

bende sizin için geliyorum
karar veremiyorum falcon lamı geleyim vn 800 le mi geleyim:silent:

Son düzenleme:
ben jeyna ile kenbdim icin malum kisiler demistim:D:D esimde geliyo oguz abi yarın malum muhitte gorusuruz.

tamam kardeşim bu sefer vn 800 olsun hanım isterse o vn 800 pek begenmiyor.ama bakalım sabah ola hayır ola

vy8u2u.jpg

fw0myb.jpg

Son düzenleme:
hala motosiklet sayısını bilemiyoruz gelecek online arkadaslar bi cevap bekliyorum.

önemli deyil kaç kişi gitmemiz birimizin işi çıkar allah korusun kendini iyi his etmez vs başka sorunları vardır gelmiye bilir baskı altında kalmadan mecburiyet olmadan önemli olan sağlıklı ve güzel bi gün geçirmek :cat::wiinkk:

bizim ermanla eküri olcağımız alttaki fotodan belliymiş oğuz abi baksana tiplere motorlar aynı gözlükler aynı:cat:

benim teker patlak buarada resimde:queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaslar gunaydın bikac saat sonra beraber olucaz bu guzel bisey umarım cok guzel birgun olur.

İZMİR MT YE İYİ EĞLENCELER DİLİYORUM ET LERİ GÜZEL GÖTÜRÜN KEMİKLERİNDEN İYİCENE SIYIRIN :pr::pr::cat: BU ARADA ÇOK FOTO ÇEKİN

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar