ben windy s de kullandım, yamaha ybr de kullandım.... şu anda kanuni windy kullanıyorum... yamaha gibi özellikleri. konfor olarak da kıyaslanabilir yamaha ile.... kesinlikle tavsiye ederim....
Bunlar reklam kokan hareketler daha 1.mesajda cok aradın mı bu Konuyur:
Valla bılmem tıtrıyomu falan ama ıstedıgı kadar olsun YBR ile kıyaslamayın su Çin lerı yaa :wiinkk:
Tek Silindirli Motosikletlerin Hepsinde Titreşim Vardır.![]()
CBF 150 'de neden yok o zaman![]()
hala kanuni ye çinli diyorsunuz ya bitiyorum bu kara cahil arkadaşlara sevgili dostlarım bazı parçaların belirli yerlerden ithal edilip daha sonra bu motorun satışa sunulması o motorun menşei nin parçalarını ithal edildiği yer olduğu anlamına mı geliyor ? eğer üretici bir firma aracın %80 ini kendi üretiyorsa ona menşei olarak kendi damgasını basar for example gidin bi windy s i inceleyin tam farın arkasında şaseye perçinli bir tabela vardır ve orda çan çin hon hun marka yazma eşşşşek kadar KURALKAN yazar. bu zır cahil arkadaşlara sotuyorum bindiğiniz ybr nin hangi parçalarında made in japan yazıyor ?? saçma sapan konuşup kafa karıştırıp forumu bulandırmayın. pahalı olan kalitelidir zihniyetiyle giderseniz cacık olmaz açıkça söylüyorum. bir diğer örnek te etrafınızda kaçtane 1960 model yamaha-kawa-honda-suzuki var bi saymayı deneyin birde jawa ları saymayı deneyin. sonuç şu eğer kanuni de fiyatlarını yamaha ve honda gibi yüksek tutsa o da kaliteli olacaktı demi ? tıpkı hyosung ilk çıktığında kimse yerlere göklere sığdıramıyordu tek kronik problemi krank deniyordu ama kuralkan hyosung u st kanuni yaptıktan her yerde atıldı tutuldu buna binilmez şöyle çinli böyle çinli neyse daha fazla yazıp kafa karıştırmak istemiyorum ama şu fesatlığı ve önyargıyı bırakın.:bounce: