Günaydın Burak abi ilker ben nbr nasılsın
Teşekkür ederim sen nasılsın dün rahat gidebildinizmi sorun yok dimi.
:cat:
Günaydın Burak abi ilker ben nbr nasılsın
kaldı 10 gün
büyük mücadeleye herkescikler hazır mı? :cherry:![]()
herkeze tünaydın oh valla ne güzel 1000 mesaj geçilmiş sohbet muhabbet iyi allah neşenizi muhabbetinizi arttırsın![]()
hazırızzzzzzzzzzzzz
herkeze tünaydın oh valla ne güzel 1000 mesaj geçilmiş sohbet muhabbet iyi allah neşenizi muhabbetinizi arttırsın![]()
Hemde nasıl ben rejime bile girdim.... Hani kalite kontrol yapıcam ya ondan...
:queen::queen::queen::queen:
Ortak özlettin kendini hoş geldin, bak ben dedi koduyu sevmem ama bu cem var ya arkandan neler söyledi neler.
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Hemde nasıl ben rejime bile girdim.... Hani kalite kontrol yapıcam ya ondan...
:queen::queen::queen::queen:
Ortak özlettin kendini hoş geldin, bak ben dedi koduyu sevmem ama bu cem var ya arkandan neler söyledi neler.
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
İyi geceler arkadaşlar :mrgreen: topiğin delisi de geldi ::deliir:: :queen:
Teşekkür ederim sen nasılsın dün rahat gidebildinizmi sorun yok dimi.
:cat:
ula uşaklar,ist.olmak vardı şimdi...yaşlı bi karadenizli olarak,ha bu son resimdeki baluklar hamsiye benzetiyorum ama deyil..emice uşaği olabilur mi acaba?? bilgisi olan ?
hoş geldin....
hoşgeldin yeşimmm
yalanmı adaş topiği açtın hem topiği hem bizi şirinbabasız bıraktım...
İyi geceler arkadaşlar :mrgreen: topiğin delisi de geldi ::deliir:: :queen:[/QUOT
millet deliye biz akıllıya hasretaramıza hoşdeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle :rendeer::rendeer:
a o deduğin hamsi palukların atasidır. havlayanuna kopek baluği çakı taşuyanunada kıliç baluği derler....
ne ula paluk çikartmasimi var zirhli olaninada kalkan'mi deysunuz :cherry:
Katılmıyorum sana katılmıcam Cem aslında katılmak istiyorum hem de çok istiyorum anlıyo musun katılıp katıla katıla gülmek istiyorum anlıyo musun Cem anlıyo musun ama katılamıyorum katıl katıl katıl :queen:::deliir:::queen:ayy çıldırdım sonunda :queen:
Katılmıyorum sana katılmıcam Cem aslında katılmak istiyorum hem de çok istiyorum anlıyo musun katılıp katıla katıla gülmek istiyorum anlıyo musun Cem anlıyo musun ama katılamıyorum katıl katıl katıl :queen:::deliir:::queen:ayy çıldırdım sonunda :queen: