attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

herkeze tünaydın oh valla ne güzel 1000 mesaj geçilmiş sohbet muhabbet iyi allah neşenizi muhabbetinizi arttırsın :)

kaldı 10 gün
büyük mücadeleye herkescikler hazır mı? :cherry: :p

Hemde nasıl ben rejime bile girdim.... Hani kalite kontrol yapıcam ya ondan...

:queen::queen::queen::queen:

herkeze tünaydın oh valla ne güzel 1000 mesaj geçilmiş sohbet muhabbet iyi allah neşenizi muhabbetinizi arttırsın :)

Ortak özlettin kendini hoş geldin, bak ben dedi koduyu sevmem ama bu cem var ya arkandan neler söyledi neler.

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
hazırızzzzzzzzzzzzz

işte budurrrrrrrr :p:rendeer:

tünaydın canımcım
buyur birlikte olsun muhabbetimiz :rendeer:

Ortak özlettin kendini hoş geldin, bak ben dedi koduyu sevmem ama bu cem var ya arkandan neler söyledi neler.

ne rejimi abi?
deniz kızına daha atletik görünme çabalarıysa şansını kaybettin deniz kızı dilaverin :p
hoş dilaveri gören deniz kızı bidaha bizim sahillerede ugramaya töbe ederde o ayrı bir gündem konusu :queen:

ne o yani adaş dedik bağrımıza bastık arkamızdan fırıldakmı dönüyo yakıştıramadım sana adaş :p:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi geceler arkadaşlar :mrgreen: topiğin delisi de geldi ::deliir:: :queen:

ula uşaklar,ist.olmak vardı şimdi...yaşlı bi karadenizli olarak,ha bu son resimdeki baluklar hamsiye benzetiyorum ama deyil..emice uşaği olabilur mi acaba?? bilgisi olan ? arada şaka da lâzım diye düşündüm...

ula uşaklar,ist.olmak vardı şimdi...yaşlı bi karadenizli olarak,ha bu son resimdeki baluklar hamsiye benzetiyorum ama deyil..emice uşaği olabilur mi acaba?? bilgisi olan ?

a o deduğin hamsi palukların atasidır. havlayanuna kopek baluği çakı taşuyanunada kıliç baluği derler....

yalanmı adaş topiği açtın hem topiği hem bizi şirinbabasız bıraktım...

ben sizi şirin babasız bırakmam kıyamam şirin babanızdan miras kaldı işte daha ne istiyosun :cherry:
İyi geceler arkadaşlar :mrgreen: topiğin delisi de geldi ::deliir:: :queen:[/QUOT

millet deliye biz akıllıya hasret :p aramıza hoşdeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle :rendeer::rendeer::p
a o deduğin hamsi palukların atasidır. havlayanuna kopek baluği çakı taşuyanunada kıliç baluği derler....

ne ula paluk çikartmasimi var zirhli olaninada kalkan'mi deysunuz :cherry:

Katılmıyorum sana katılmıcam Cem aslında katılmak istiyorum hem de çok istiyorum anlıyo musun katılıp katıla katıla gülmek istiyorum anlıyo musun Cem anlıyo musun ama katılamıyorum katıl katıl katıl :queen:::deliir:::queen:ayy çıldırdım sonunda :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
qünayDıns Mt ninc oLtacı qüzeLLeri ;)

Katılmıyorum sana katılmıcam Cem aslında katılmak istiyorum hem de çok istiyorum anlıyo musun katılıp katıla katıla gülmek istiyorum anlıyo musun Cem anlıyo musun ama katılamıyorum katıl katıl katıl :queen:::deliir:::queen:ayy çıldırdım sonunda :queen:

allahta seni güldürsün katıla katıla :cherry:

(emree ewe gitme bu akşam senin hatunun durumu iyi değil kayış sıyırdı bak demedi deme ):queen::queen:

yeşim iptal :p
vatana millete hayırlı olsun :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar