attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadınlar bir çiçektir onlarda lazım gerçi bazen fazla konuşuyorlar ama idare edicez:bounce::wiinkk:

çok konuşuyoruz öyle mi peki :salut: ama demişti dersiniz ..aahh ahh yeşimcağız olaydı da iki kelam edeydi diye :salut: öyle olsun bakalım konuşuruz bi dert konuşmayız iki dert kıırrddıınn kaallbimmiii Gürkan ağabey :mrgreen: hakketen ben mutsuz olunca çeneme vuruyomuş yauw :queen:

çok konuşuyoruz öyle mi peki :salut: ama demişti dersiniz ..aahh ahh yeşimcağız olaydı da iki kelam edeydi diye :salut: öyle olsun bakalım konuşuruz bi dert konuşmayız iki dert kıırrddıınn kaallbimmiii Gürkan ağabey :mrgreen: hakketen ben mutsuz olunca çeneme vuruyomuş yauw :queen:

oy oy oy oy :wiinkk::rendeer::rendeer:

ya takma sen onu kafana yaşlandı o iyice yaşlandı ağzından çıkanı kulağı duymuyo...

Son düzenleme:

canım bakma sen gürkana bize geveze demek istememiştir dili sürçmüştür :bounce::p

hın hın hın, hın hın hın, korku filmi efekti yapıyım dedim birden...

bazen aklıma çoook güzel espriler geliyor ama olayları bilmeyen arkadaşlar olur diye yapmıyım diyorum... bu korku filmi efektide onlardan biriydi...

konuyu okuyan arkadşlar uzakta kalmayın muhabbete buyrun :p kuyucadısı, B-A-N-U, AnqeLa, hell24, scarface5, OGLUMVE BEN, lijoluna, erdemd

sende anlamadıysan yuh be cadı... bak kürene o sana söler...

ben anladım cem anlamıycagım espiri olursa diye şeyettim :queen:

Son düzenleme:
konuyu okuyan arkadşlar uzakta kalmayın muhabbete buyrun :p kuyucadısı, B-A-N-U, AnqeLa, hell24, scarface5, OGLUMVE BEN, lijoluna, erdemd

ben anladım cem anlamıycagım espiri olursa diye şeyettim :queen:

dur banuya dokunma o şimdi emreyi takip ediyor....:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar