dahice bir fikirle herhafta birkişi motorsahibi

hadi yapalım oyle ise,
ben banka hesap numarasını vereyım,
sende dahıl olmaz üzere herkes parayı yatırsın hesaba,
22 MILYAR (22 bın lira) olunca ben sana motorunu alayım:D:D:D:queen::queen::queen:

Tamammı Anlaştıkmı???

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Yurdum İnsanı Hep KESER,,, Hep Bana Hep Bana...
TESTERE OL BE KARDEŞİM,,,1 SANA,,, 1 BANA......

Kolay Gelsin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim şansım hiç yok, tavlada demin 18-0 önde iken 21-18 yenildim:queen:

kulakları çınlasın metehan açmıştı sanırım böyle bir başlık:)

fazla ömrü olmadı forumda:cherry:

Bakın ben gercekten olabilecegını dusunuyorum sonucta cokzor bişey degil bu :)sitede herkez motorsiklet tutkunu tabi ama ,ve motorcu herzaman yardımsever olmuştur:)fikir şu aslında bu sitede en az 1500 üye vardır ve aslında kişibası 15 lira verırsek 22 milya gibi bi para yapar .bu verıcegimiz 15 lira ile dedigim gibi her hafta yada ayda 1 yapılır 1 kişiyi mutlu edebiliriz yanı motor sahibi olmuş olur. hadi bunu ilk ben baslatmış oliym ve bu hafta bana bi makine alalım :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:iyibi düşünün bak hemen gecmeyin,:wiinkk:

arkadaşım güzel bir fikirde sen her hafta 15 lira yı kaç yıl ödeyeceğini düşündün mü? tam 1466 hafta yani 28 yıl da 22000 bin lira oluyor :queen::queen::queen:

hızlıcesi2, babaçi, gokhand, GorkeM, mutto, nick84, naproksen, istanbulccc, fullthrottle, Fudoshin, By_StaR, wedata, Sabırküpü, cihan_35, novaJRdeli, Hay.alper.est, enzo35, melihkarakas, road, Memotor, marefb
vaybe ilgiye bak :mrgreen::cat:süper vallah çekiliş nasıl gidiyor motor kime çıktı :wiinkk::rendeer:

Bu konu yılda takribi 2 veya 3 kez açılır... Nedense konuyu açan kişi ilk motosikleti de kendine ister... Allah allah :p Sonra sitede para toplamak yasal olmadığı gibi nedenlerden kilitlenir... Şimdiden fazla umutlanma. Biraz tartışalım sonra kilitlerim :p

Ayrıca para toplayalım sokakta yatan çocuklara verelim desen neyse bir derece... Bazılarının da dediği gibi , motor lüks...

Zekat toplayın daha kolay alırsınız :queen:
bi genci sevindirmekten daha büyük bi hayır varmı
organize olalım muhahahaha

binbeşyüz kişiye börek kıssır çay yetiştiremezsin, bi daha düşün :p
saçma fikirmiş, hey yarabbim motorsu<luk neler yaptırıyo, hemde kafadan 22000 tl'lik motorla giriyo olaya :D

Bu konu yılda takribi 2 veya 3 kez açılır... Nedense konuyu açan kişi ilk motosikleti de kendine ister... Allah allah :p Sonra sitede para toplamak yasal olmadığı gibi nedenlerden kilitlenir... Şimdiden fazla umutlanma. Biraz tartışalım sonra kilitlerim :p

Ayrıca para toplayalım sokakta yatan çocuklara verelim desen neyse bir derece... Bazılarının da dediği gibi , motor lüks...

:cat::cat::rendeer:evet okadar gariban varki memlekete kardeşimiz kısa yoldan motor sahibi olmak istiyor anlaşılan.. çalışıp kazanmak lazım bence çok gençsin sanırım biraz billeyinle kazanmaya bak daha hayırlı olur :rendeer:ben motor sahibi olmak için çok çalıştım ve allaha şükür allaha hepimize sağlık versin ve kazalardan korusun :rendeer:

zamanında çok tartışıldı site de 1500 den çok daha fazla kişi emin ol

o zamanlar her üyeden zorunlu olarak 1 ytl alınsın aylık banka hesabından kredi kartından bişeyden düşülsün toplanan parayla çekiliş yapılsın biri alsın falan dı da

milli piyango idaresi düzenleyebiliyo böyle şeyleri galib o da daha özelleşmedi bürokrasisi uzun sürüyo ve emek istiyo

yoksa para toplama bilmem ne işi kolay forumada gerek kalmaz

türkcell yarınm bi gün bi kampanya çıkarır motosiklet yaz gönder diye her mesajdan 5 ytl keser bir sürü insan gönderiri 10 da biri kadarıyla bi motosiklet alıp verir birine

yada ev araba içinde yapabilir bunu hiç bi zahmeti yok zaten şu an aynı yazılımı da kullanyolar başka hizmetler için

türkiyede böyle şeyleri düzenlemek için milli piyango dan başka izni olan kurum yok

o da yakında özelleşecek sanırım belki o zaman cep telefonu şirketleri bu işlerin bokunu çıkarır

arkadaslar biraz ciddi birazda espiri bu tabi hayal gücü ve espiri anlayışı olana :)biraz sohbet olmuşoldu ve ayrıca espiride olsa cook zor bişeyde degil:cat:

binbeşyüz kişiye börek kıssır çay yetiştiremezsin, bi daha düşün :p
saçma fikirmiş, hey yarabbim motorsu<luk neler yaptırıyo, hemde kafadan 22000 tl'lik motorla giriyo olaya :D

arkadaslar biraz ciddi birazda espiri bu tabi hayal gücü ve espiri anlayışı olana :)biraz sohbet olmuşoldu ve ayrıca espiride olsa cook zor bişeyde degil:cat:

Son düzenleme:
Bakın ben gercekten olabilecegını dusunuyorum sonucta cokzor bişey degil bu :)sitede herkez motorsiklet tutkunu tabi ama ,ve motorcu herzaman yardımsever olmuştur:)fikir şu aslında bu sitede en az 1500 üye vardır ve aslında kişibası 15 lira verırsek 22 milya gibi bi para yapar .bu verıcegimiz 15 lira ile dedigim gibi her hafta yada ayda 1 yapılır 1 kişiyi mutlu edebiliriz yanı motor sahibi olmuş olur. hadi bunu ilk ben baslatmış oliym ve bu hafta bana bi makine alalım :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:iyibi düşünün bak hemen gecmeyin,:wiinkk:

Tamam paralar bede toplansın önce sana alalım ama motoru ancak motorun değerinin yarısı diğer arkadaşlar için toplandığında alırsın yani 750 ci üye hak kazanınca..

Ya arkadaşım insanların umutları ile oynama artık biz ulus olarak yemiyoruz bunları...........

Son düzenleme:
Bismillahirahmanirahim :cyclopsan

Hem nie ilk sana :farao: Ben istiyorum :p:queen:

etiketteki markalar zaten 22 milyar :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar