dahice bir fikirle herhafta birkişi motorsahibi

Bakın ben gercekten olabilecegını dusunuyorum sonucta cokzor bişey degil bu :)sitede herkez motorsiklet tutkunu tabi ama ,ve motorcu herzaman yardımsever olmuştur:)fikir şu aslında bu sitede en az 1500 üye vardır ve aslında kişibası 15 lira verırsek 22 milya gibi bi para yapar .bu verıcegimiz 15 lira ile dedigim gibi her hafta yada ayda 1 yapılır 1 kişiyi mutlu edebiliriz yanı motor sahibi olmuş olur. hadi bunu ilk ben baslatmış oliym ve bu hafta bana bi makine alalım :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:iyibi düşünün bak hemen gecmeyin,:wiinkk: bukonuyu tartışılabilinirligini merakımdan ve sohbet ortamı dogması için actım . yalnış fikirlere kapılmayın arkadaslar :wiinkk:

Son düzenleme:
çok iyi bir fikir aslında programlanabilinirse (nasıl bi kelime bu :mrgreen:) çok iyi olur ama kişilerin samimiyetine güvenmek oldukça zor hem dünya üç kağtçı dünyası hemde sanal ortamdayız fikir profesyonel bi şekilde hayata geçirilmezse milyarlarca zarar olur.. bu da felaket demektir..

Ha ha ha çok zekisin valla :) neleri hesaplamışsın onun yerine günde ne kadar biriktirirsem ne kadar zaman sonra istediğim motor alırım de bence :) şimdiden başla.

Fikrine gelince : Havada bulut sen bunu unut :queen:

aslında evet önemli olan programlamak, bunu anca bişekilde herkez biraraya gelerek yapabiliriz ,bence harikada olur yani

22 milyarı tekbasına vermiycen dostum:) 15, 15 toplıycaz kardeşpayı ,aslında olur yeterki inanın :cherry:

bana cok lazımya valla ilk bana alalım :p

Son düzenleme:
valla buna benzer bi başlık vardı bir ara güme gitti :cherry:

çok güzel düşünce ama düşünüyorumda 1500. kişi ne zaman motosikletine kavusablecek 27 yıl sonra :))) yasım 30 ve bu forum da benden daha yaşı büyük insanlar olduğuna göre bir insan 60 ından sonra motosiklete binmek zor olabilir diye düşünüyorum :))))))) sadece ilk kişiler için böyle birşey yapılabilir ama motosiklet alacak parası olmayan birisi de motosikletin masrafını kaldıramayacağı için gereksiz birşey diye düşünüyorum kendi motosikletim cbr 600 f en az arıza veren ve parçası bol olan 2.el parça motosiklet olarak bilinir onun bile aylık en az 400 ytl masrafı oluyor onun için bu motosiklet alacak parası olmayan birisi senin dediğin gibi 22 bin liralık motosiklete binebileceğini zannetmiyorum hele hele su zamanda :)))))))

pardon ben hafta olarak hesaplamıştım ay olarak hesaplarsak 125 sene yapıyor :))))

Son düzenleme:
çok dahice!?! ayrıca 22 milyarlık bir motor olmak zorunda mı...dendiği gibi havada bulut sen bunu unut:)

kadınların altıngünü gibi bizde motor günü yapalım
yada titan saadet grubu vardı onun gibi
ama sonuncular hapı yutar

en iyisi herkez 1 lira versinde 1500 üyeden 1500 lira al bitane çekik gözlü motor bin :queen:

:) inanın arkadaslar:) olur olur :cat:

ben şu maca bakıym biraz bak 45 dakıka yokum kotü yorum yazmayın fazla:wiinkk:

Son düzenleme:
düüşünce güzel ama imkansız.1500 kişilik bir ağ oluşturulsa; 1500. kişiye sıra gelene kadar yıllar geçebilir. Bu ağa giren biri motor sahibi olunca 15 liraya motor sahibi olmuş olmuycka sonunda. 15,15,15,15, taksit vermiş olcak 1499 üye için. tek avantajı uzun vadeye yayılmış olcak.

ozgur_23 galiba sistemin böyle. ama işte sorun çok uzun sürer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar