Aklıma 3 Harfli Bir Kelime Geldi.
:cat::cat::cat::wiinkk:
Bakın ben gercekten olabilecegını dusunuyorum sonucta cokzor bişey degil busitede herkez motorsiklet tutkunu tabi ama ,ve motorcu herzaman yardımsever olmuştur
fikir şu aslında bu sitede en az 1500 üye vardır ve aslında kişibası 15 lira verırsek 22 milya gibi bi para yapar .bu verıcegimiz 15 lira ile dedigim gibi her hafta yada ayda 1 yapılır 1 kişiyi mutlu edebiliriz yanı motor sahibi olmuş olur. hadi bunu ilk ben baslatmış oliym ve bu hafta bana bi makine alalım :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:iyibi düşünün bak hemen gecmeyin,:wiinkk:
Deniz Feneri kokan hareketler bunlarr![]()
Bu konu yılda takribi 2 veya 3 kez açılır... Nedense konuyu açan kişi ilk motosikleti de kendine ister... Allah allahSonra sitede para toplamak yasal olmadığı gibi nedenlerden kilitlenir... Şimdiden fazla umutlanma. Biraz tartışalım sonra kilitlerim
Ayrıca para toplayalım sokakta yatan çocuklara verelim desen neyse bir derece... Bazılarının da dediği gibi , motor lüks...
binbeşyüz kişiye börek kıssır çay yetiştiremezsin, bi daha düşün![]()
saçma fikirmiş, hey yarabbim motorsu<luk neler yaptırıyo, hemde kafadan 22000 tl'lik motorla giriyo olaya![]()
Bakın ben gercekten olabilecegını dusunuyorum sonucta cokzor bişey degil busitede herkez motorsiklet tutkunu tabi ama ,ve motorcu herzaman yardımsever olmuştur
fikir şu aslında bu sitede en az 1500 üye vardır ve aslında kişibası 15 lira verırsek 22 milya gibi bi para yapar .bu verıcegimiz 15 lira ile dedigim gibi her hafta yada ayda 1 yapılır 1 kişiyi mutlu edebiliriz yanı motor sahibi olmuş olur. hadi bunu ilk ben baslatmış oliym ve bu hafta bana bi makine alalım :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:iyibi düşünün bak hemen gecmeyin,:wiinkk: