attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

abi sende kimi alıcan bi karar ver yaa :p
cerrahide artcın olucaktı senin.. yoksa senin motorda turgayın motoru gibi 5 kişilikmi :queen:

Cadıcım araba denen bişey var onla alırım kimse kırılmaz motoruda arabaya artçı yaparız..

cannııımmm :rendeer: biliyorum bensiz olmaz :p :bounce:

cok teşekkur ederim BUrak abi :)

Bu teklifim sırf sana değil tüm bayanlara inannıyorumki bayanların olduğu her konuyada kalite gelir onlar olmadan olmaz. Ben dahil tüm erkekler derdine yansın bizim çenemize vurmuş....

Son düzenleme:
Cadıcım araba denen bişey var onla alırım kimse kırılmaz motoruda arabaya artçı yaparız..

Bu teklifim sırf sana değil tüm bayanlara inannıyorumki bayanların olduğu her konuyada kalite gelir onlar olmadan olmaz. Ben dahil tüm erkekler derdine yansın bizim çenemize vurmuş....

eyvallah burak abi :rendeer:

::haapppy:::haapppy:::haapppy:

bütün bu güzel sözleriniz için çok çok teşekkür ederim bayanlar adına :rendeer:

::haapppy:::haapppy:::haapppy:

bütün bu güzel sözleriniz için çok çok teşekkür ederim bayanlar adına :rendeer:

Daha dur bununla ilgili topik açıcam, yüz yıllara dayanan bilgiler var bende kütüpanem kitaplarla dolu... Erkekler bayanların önünde diz çökecek kehanette bulunuyorum ve çok yakında...

:cat::cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyiakşamLar MeN DeLdim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar