Yeni yılın ilk günü Sapanca

bende konuyu yeni gördüm sapanca da kötü anılarım var oraları görünce içim bi garip oldu ama oralara bende kesin gidecem baharda... :)

bende konuyu yeni gördüm sapanca da kötü anılarım var oraları görünce içim bi garip oldu ama oralara bende kesin gidecem baharda... :)

Evet Alp kardeşim hem yeni yılın ilk gününü hemde yeni yapmış olduğum Sapanca gezilerini birleştirmiş oldum.:) Kötü anıları inşallah zamanla unutursun derler ya "zaman herşeyin ilacıdır" .:cat:

Vay vay vay :)
Kadri abiciğim :) maaşallah yine güzelliklerin karesini bizlerle paylaştın :) bu arada cezboluyorum şu stoplarına :(
:p :p

Vay vay vay :)
Kadri abiciğim :) maaşallah yine güzelliklerin karesini bizlerle paylaştın :) bu arada cezboluyorum şu stoplarına :(
:p :p

Sağolasın Oğuz kardeşim. Yine ufak çaplı bir gezi bol manzarayı sizlerle paylaşayım dedim.:) O stoplar trafikte beni daha güvende hissettiriyor.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tam bir sapanca aşığıyım 2,3 kez görmüş hasta olmuştum.ilerde oraya yerleşicez gibi :)

Son düzenleme:
sapanca harıka bıryer yaw heygıdı gunler hey gölün dili olsada konussa yaptıklarımı:queen:

Son düzenleme:
kısmetse bende havalar duzelınce dusunuyorum sapanca tarafından bır adapazarı'na gıtmeyı oradanda karamana! :) mısafırlıge:wiinkk:
Resımler cok guzel kazasız gunler dılerım.

kısmetse bende havalar duzelınce dusunuyorum sapanca tarafından bır adapazarı'na gıtmeyı oradanda karamana! :) mısafırlıge:wiinkk:
Resımler cok guzel kazasız gunler dılerım.

Su soğutmalı gücü yerinde güzel bir scooterin var.:cat: Böyle bir yolculuğu rahatlıkla yapabilirsin. Bende kazasız belasız yolculuklar dilerken düşündüğün geziyi yaptığın zaman bizimle paylaşman mükemmel olur diyorum.:)

Su soğutmalı gücü yerinde güzel bir scooterin var.:cat: Böyle bir yolculuğu rahatlıkla yapabilirsin. Bende kazasız belasız yolculuklar dilerken düşündüğün geziyi yaptığın zaman bizimle paylaşman mükemmel olur diyorum.:)

Tabııkı paylaşırım seve seve
motorum hakkında bu yolculugu cekebılecek guctemı dıye dusunuyordum bende ama sıtedekı coğu kısı sym ıcın bu yolculugu rahat kaldıra bılecegımı soyledı bu cesaretı bana verdı
ıyı gunler dılerım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun TORAMAN, ama makinanın çalışmama sebebi 99% soğuk değildir..
-22*C de rusyada ufacık makina tıkır tıkır çalıştı 1ay boyunca, ki bazen sık bir şekilde oda sıcaklığına gir-çık yaparak sensörde defalarca buhulanmaya neden olmama rağmen.. kitapçığında 0*C sınırı veriliyordu oysa ki :) bence sırt çantan ya da makinayı taşıdığın yer sert bir sarsıntıya maruz kalmıştır.. bu da deklanşör sensöründe bazen arıza yaratabiliyor, tecrübelerimden :) gezin güzelmiş.. nice dahalarına, selamlar..

Tabııkı paylaşırım seve seve
motorum hakkında bu yolculugu cekebılecek guctemı dıye dusunuyordum bende ama sıtedekı coğu kısı sym ıcın bu yolculugu rahat kaldıra bılecegımı soyledı bu cesaretı bana verdı
ıyı gunler dılerım

Düşündüğün geziyi sağ salim kazasız belasız yapmanı diliyorum.:)

Geçmiş olsun TORAMAN, ama makinanın çalışmama sebebi 99% soğuk değildir..
-22*C de rusyada ufacık makina tıkır tıkır çalıştı 1ay boyunca, ki bazen sık bir şekilde oda sıcaklığına gir-çık yaparak sensörde defalarca buhulanmaya neden olmama rağmen.. kitapçığında 0*C sınırı veriliyordu oysa ki :) bence sırt çantan ya da makinayı taşıdığın yer sert bir sarsıntıya maruz kalmıştır.. bu da deklanşör sensöründe bazen arıza yaratabiliyor, tecrübelerimden :) gezin güzelmiş.. nice dahalarına, selamlar..

Gezi yazımı beğenmene sevindim.:) Başka geziler yaptıkça burada paylaşmaya devam edeceğim inşallah.
Foto.makinamı yeni yılın ilk günü sinirden yere atıp kırmak üzereydim sonra belki çalışır diye selenin altına koyarak eve geldim.
Geldiğimde makina çalışmaya başladı.:)
Çalışmama nedenini teknik konulardan pek anlamadığım için sadece soğuktandır diye yorumladım ama senin dediğinin olma ihtimali oldukça yüksek..

Son düzenleme:
sen bizim buraya gel bendede var 1 tane bol bol çekeriz hatta yazın su altı kabı almayı planlıyorum gelirsen senle pembe kayaklıkrdan dalarız olmazmı_?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar