ya arkadaşlar ilgili yeri mail bombardımanına tutalım yaaa bişeler yapalım
Abi ne güzel demişsin ama kimse ilgilenmemiş ki..
Tutalım tutmasına da, üstüne bi zam daha yapar bunlar...
Son düzenleme:
ya arkadaşlar ilgili yeri mail bombardımanına tutalım yaaa bişeler yapalım
Abi ne güzel demişsin ama kimse ilgilenmemiş ki..
sayın by_mükemmel :queen: yaşadıgımız yer türkiye:queen: ve sen bu vergiyi vermek zorundasın :queen:gerçi bende vermek istemiyorum ama zorunlu degil!! mecburi:cat:
bence artırılmalı bile,bu keşmekeş trafiğin önüne ne benzinin uç değeri ne ötv nin değeri durdurabiliyo. bilinçli bilinçsiz herkes araç alıyo. çoğu insan bulunsun diye alıyo. hava kirliliği, luzumsuz yakıt tüketimi, trafik kazaları, sıkışıklığı. ya bu konuda bilinçlenip kaldırmak lazım. yada madem öle işte böle artırmak lazım. 15000 nüsuflu ilçemde MOTOSİKLETİMİ PARKEDECEK YER BULAMIYORUM
Tartışmaya bile gere yok bu ülke yöneticileri zenginleştikçe bizler fakirleşiyoruz, fakirleştikçe onlara dahada çok hayran oluyoruz ağızlarına bakıyoruz. vergi adaletsizliğine basit örnekler
1-bu ülkede pırlanta, yakut vs gibi ziynet eşyalarında vergi yok, ekmekte var
2-ben maaşla çalışan bir mühendisim ve yüzlerce kuyumcudan fazla vergi ödüyorum
3-Ahlaklı işverenlere çalışan maliyeti, elemana verdiği maaşın neredeyse iki katı
Son çare bir bakan çocuğunun motosiklet ithalatı işine girmesini beklemek; o zaman bakın ötv bir günde nasıl "0" oluyor.
agzına sağlık üstad aynen durum böyle malesef soyuldukça soyuluyoruz fakirleşiyoruz elimizden bişi gelmez ama durum çok adaletsiz.....r: