Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Slm arkdaşlar 2006 model olan CBR_125'im satılıktır... 12.000 km, üzerinde devil egsoz vardır.

Beyler,

Bir arkadaşıma CBR125 için el freni (ya da debriyaj sıkma yeri) lazım (Komple değil, sadece metal tarafı).
VICMA-71675.jpg

Resim temsilidir...

1- Servislerde bu zımbırtı ne kadardır?
2- Çıkma olarak bunulabilir mi? Bulunursa kaça buluruz?

K&N hava filtesi nereden bulabiliriz.
http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=HA-1502

arkadaşlar yol boşken boşa atıp bi süre sonra tekrar vites yükseltmeye başlarken vitesi ikiye attığımda 'TAKIRT' DİYE bi ses çıkıyo sanki bişeyler düşüyor.. sizce ne sorun..

hiç bir sorun yok merak etme

O ses bende de(yani benim cıbırda) var ama sanırım hızın 2. vitesin hızına uygun olmadığı için öyle oluyor vitese takmadan hemen önce biraz gaz verince daha az çıkıyor ilk başlarda bu sese kafayı takmıştım ama sonraadan çözdüm işi..

evet güzel bir açıklama yapmışsın..devirle alakalı..

sitede topik olarak paylaştım ama siz cbrcı arkadaşlarımlada paylaşim istedim :)

sadece kilometre saatinin yanındaki plastikler sinyaller ve ön fren levyesi hariç tamamdır :)

yanmış hali

1005942ww6.jpg

1005957jq7.jpg

tamir olmuş hali

51682252kr3.jpg

Ve bitmiş Hali :::: :)

img0077re8.jpg

img0081copyzv0.jpg

img0080wu3.jpg

img0079af8.jpg

img0077re8.jpg

Yorulmlar lütfen

Arkadaşım motoruna kavuşman beni memnun etti.Allah kimseye böyle bir olay nasip etmesin..Ayrıca o stickerleri nereden buldunuz acaba.Ban acil lazım yardımcı olurmusunuz...

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf250L
motosiklet servisiyle araba servisleri ayrı mı oluyor?..hondanın sitesinden bayi listesine baktımda..trabzonda honda var biliyorum ama sitede motor bölümünde trabzon görünmüyor, ordu var..araba bölümünde ise trabzon görünüyor..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya sole ornek veriyim cbr kullanirken bazen vitesi degistiremezdim yada vites duserdi fln,neden??
yanlis ayakkabidan:)
ne zaman botla kullanmaya(motor botu) basladim vites degisiminde sorun olmadi..
ama isiklarda 4.viteste durunca motoru hafifce oynatmadan vites degistirmek zor olur,1 vites inersiniz ama daha sorasi zor olur..

:) bende de tam tersi nedense normal pabuçla :p daha iyi kullanıyorum :)
evet hafif sallamak dürtmek gerekiyor doğru :mrgreen:

motosiklet servisiyle araba servisleri ayrı mı oluyor?..hondanın sitesinden bayi listesine baktımda..trabzonda honda var biliyorum ama sitede motor bölümünde trabzon görünmüyor, ordu var..araba bölümünde ise trabzon görünüyor..

Honda'nın TRabzon'da Motor bayisi yok da ondan gözükmüyor :)
Bu arada hoşgeldin aramıza ; Yeni üyesin sanırsam ve CBR kullanıyosun:)
Ben de Tirebolu'dayım :cherry:

Motosikleti
Honda Crf250L
Honda'nın TRabzon'da Motor bayisi yok da ondan gözükmüyor :)
Bu arada hoşgeldin aramıza ; Yeni üyesin sanırsam ve CBR kullanıyosun:)
Ben de Tirebolu'dayım :cherry:

hoşbulduk sagol evet yeni üyeyim fakat motorum yok henüz..bır arkadasın cbr 125 i var garajda yatıyor ankarada, ağustosta da yurt dışına cıkacak..ozaman siyah bir cbr 125 im olacak inşallah..
biraz araştırdım sitede ama trabzonda cbr kullanıcısı pek yok hatta hiç yok denebilir..mt trabzon grubu biraz sessiz duruyor sadece adı var sanki:)
seninle yakınmışız cakalaz. bende vakfıkebir deyim..motorum olunca buluşuruz gezi yapıp fotolarını koyarız buraya inşallah..:))

yayla şenliklerine gideriz artık bizde buralarda :D:D

arkadaşlar cbr 125 için k&n hava filresi düşünüyorum zaten egsoz performans bnm sizce ne gibi değişiklikler olur aranızda bunu yapan varmı ?bide k&n filtre kaç tl ?:)

arkadaşlar cbr 125 için k&n hava filresi düşünüyorum zaten egsoz performans bnm sizce ne gibi değişiklikler olur aranızda bunu yapan varmı ?bide k&n filtre kaç tl ?:)

Görkem abi takmıştı ama performans açısından pek etki edeceğini sanmıyorum tek özelliği yıkanılabilir olması galiba bide sanırım türkiyede satılmıyomuş görkem bi arkadaşıyla getirtmişti..

Arkadaşım motoruna kavuşman beni memnun etti.Allah kimseye böyle bir olay nasip etmesin..Ayrıca o stickerleri nereden buldunuz acaba.Ban acil lazım yardımcı olurmusunuz...

özel mesajattım stickerlarla ilgili

ayırca yanana motosikletten geriye kalan mekanik aksam ve amortisor jant vb malzemeleri uygun fiyata lazım olan arkadaşlara verebilrim ihtiyacı olan iletişime geçsin...

evet kn turkiyeye cbrin icin hava filtresi getirmiyordu en son,ben gorkeme almistim..
cok bisi farketmedigini soylemisti..

K&N filtrenin artısı değiştirmeye ihtiyaç duyulmaması çünkü yıkanabilir olması. Ve orjinal filtreyle hemen hemen aynı fiyatta veya daha ucuz olması.
K&N yanında komple egzos takarsanız belki motor biraz daha açılır. Fakat o kadar para vermeye deymez. Hızlı gitmek istiyorsanız kendinizi geliştirin.

ewt doğru sölüyosun bnm motorda egsoz var ses çokk iii gerçekten ama filtreninde performans dışında motora bi + sıda sesi şimdi zaten 2 li tamamlanırsa performans biraz artıcak ama ses daha sağlam olucak 11.000 dewire gerek yok :D

arkadaşlar son vitesde maksimum 8 bin devir görüyorum motoru yeni yeni zorlamaya başladım ilk bin bitti sorun ne olabilir bu günlerde servise gidicem ilk bin bakımı diye ücreti geçirecekler para boşuna gitmesin sizce başka nelere baktırmam lazım...

arkadaşlar son vitesde maksimum 8 bin devir görüyorum motoru yeni yeni zorlamaya başladım ilk bin bitti sorun ne olabilir bu günlerde servise gidicem ilk bin bakımı diye ücreti geçirecekler para boşuna gitmesin sizce başka nelere baktırmam lazım...

lastik havası az olmamalı sen çok ağır olmamalısın motor biraz daha açılmış olmalı
yol yokuş olmamalı biraz da son vites te giderken üzerine yatarsan daha iyi olur
kullandığın yağ kalın olmamalı karbüratörün temiz yakıtın iyi olmalı

aklıma gelenler bunlar eğer hepsi dört dörtlükse motorunda ciddi bir açılmama veya başka bir problem olabilir

Motosikleti
Honda Crf250L
hatırlarsınız benım ankaradaki arkadaş yazın yurtdısına cıkacaktı,garajda yatan cbr 125 vardı, yaza kadar biryerlerden para bulmaya çalışıyordum..arkadaşla konuştum dün istediğin zaman gel motoru al parasını maaşa bağlanınca ödersin dedi delirdim tabi..:queen:
bende hemen ehliyet kursuna yazıldım 18 nisandaymış sınav..sınavdan sonra ankaraya gidip motoru alayım diyorum..ehliyetsiz yakalanıp ceza yemeyelim birde..şimdide netten kask bakıyorum..lazer dayton tahoe kask hoşuma gitti ama pahalı yaw..granville de güzel..
-çenesi açılandan mı alsam açılmayandan mı onu da düşünüyorum..
-birde kaskı bir beden büyük alsam zararı olur mu..çünkü abimle ortak kullanırız diye düşünüyorum.
-motor siyah ,kaskıda sade beyaz alsam yolda polis sanarlar mı acep..yanımdan dikaatli geçerler mi yoksa ben saçmalıyormuyum :p
gördüğünüz gibi herşeyde kararsızım..ama kararlı oldugum bir nokta var..
ehliyet ve koruma ekipmanlarım hazır olmadan motoru almaya gitmeyeceğim!

bu da ben ve yenı motorum, boy 1.69 kilo 56:) fotolar garajda net çıkmamış..
spa2023jd6.jpg

spa2024.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar