Burak biliyorum Şerifaliyi, hatta o kadar çok baktımki oralara geçen yaz, ev almaya niyetliydim oralardan ama maddiyatı toparlayamadığımdan ve açıkcası gözümde kesmedi biraz o yüzden ev almaktansa kiralığa bakmaya başladım. O taraflar bize biraz ters aslında, gerçi bana yakın ama nişanlım Mecidiyeköyde çalışıyor ve ulaşım bizim için önemli. Şerifali'de ulaşım sistemi tam oturmadı diye biliyorum arabasız gidip gelmemiz biraz zor olur diye bakmadım sonradan.
Draggy dostum nişanlım Fındıklıda oturuyor oraları da çok iyi biliyorum, dediğin gibi bir sürü yeni yapılan binalar var o taraflarda, fakat semt biraz kötü altyapısı olmayan bir yer. Bakalım bende e5'e yakın küçükyalı-maltepe arasında evlere bakıyorum. Hatta yarın akşam bir ev için fiyat konuşmaya gideceğiz, bakalım hayırlısı artık.
Korayım kardeşim, hava süperdi bugün ama ben hastalandım öğlen gibi çıktım işten eve geldim

ale: Doktora göründüm üşütmüşüm, üst solunum ve alt solunumda biraz gribal enfeksiyon kapmışım. Yarında evdeyim dinlenip kendime gelmeye çalışıyorum.
Aküyü sökemedin demek, vidaları mı çok sıkı geldi acaba? Olmadı yağlasan açılır mı diyicem ama yanlış bişey yapma en iyisi şarja götürmek istediğin yerdeki usta söksün aküyü
nightshift, senin adına çok sevindim, şansına hava süperdi bugün

Allah kazasız belasız nice km.ler yapmayı nasip eder inşallah. Ruh halini tahmin edebiliyorum, ara ara çıkıp motoruna bakmayı ihmal etme :cherry: Süper yaa, bir kişi daha GV'sine kavuştu....
Korayım resimler süper kardeşim

Motor senin motorun (sissy bardan belli) üzerindeki kuş sen misin yoksa :cherry: