beyler ben kaçtım yarın bi dünya ders var..gıııııyyyy gıııyyyyy gıııyyyyy.. herkese iyi geceler.. bişeyler atıştırıp yatayım ben ehehehe
![]()
![]()
ahriman hoş geldin:rendeer:.sayımız çoğalıyor takip edemiyorum artık ...
Selamlar dostlar.
İlker hakikaten ne problemmiş bu senin adsl yahu.. Özledik vallahiale:
Koraycım selam söyleyen tüm dostlara bendende selamlar...
Bu arada Emrah ne alakadır hiç anlamadım ama dün seni rüyamda gördüm yeni motorunla Nişantaşında ışıklarda beklerken bende bir pick-up kamyonetin arkasında sana sesleniyordum. Gerçekten ne alakasız bir rüya ama gördüm işte :cherry:
selam millet ne var ne yok?
yaw bu sıralar çok kötü durumdayım.adsl problemim devam ediyor.telekom da yardım etmemek için direniyor.sağolsunlar.hoş eve gidemiyorum bu sıralar o da ayrı bir konu
neyse perşembeden beri mesaideydim.bugün geldim eve,yarın yine gideceğim çarşambaya kadar yine mesai :salut: sonra biraz rahatlayacağım.kafeden yazıyorum yine.fazla kalamayacağım ama.misafirim var evde ve netten bir şiir almak için geldim ve yinede 15 dk lığına gelip gireyim neler olmuş bakayım dedim.
ahriman hoşgeldin arkadaşım.
koray abi resim bomba olmuş.istersen resim tamamen bitince montlara diktirelim o resimden![]()
tarkan hayırlı haberlerini bekliyoruz.
orhan,emrah,selçuk abi sizleri de özledim
ya sizlerle şöyle sohbet etmeyi nasıl özledim anlatamam.neyse biraz işler hafiflesin yine aranızdayım.bensiz plan falan yapmayın sakın ha :wiinkk:
görüşmek üzere ekipteki tüm arkadaşları hasretle selamlıyorum.kendinize ve sağlığınıza dikkat edin.görüşmek üzere![]()
ahirman hayırlısıyla bir yol yapalım tanışalım havalar düzelsinde, rüyalarda değil gerçek gezilerde görürüm inşallah seni :cherry:
Selamlar dostlar.
İlker hakikaten ne problemmiş bu senin adsl yahu.. Özledik vallahiale:
Koraycım selam söyleyen tüm dostlara bendende selamlar...
Bu arada Emrah ne alakadır hiç anlamadım ama dün seni rüyamda gördüm yeni motorunla Nişantaşında ışıklarda beklerken bende bir pick-up kamyonetin arkasında sana sesleniyordum. Gerçekten ne alakasız bir rüya ama gördüm işte :cherry:
herunolweo hoşgeldin.. tertemiz seni üzmeyecek bi gv bulursun mutlu mutlu kullanırsın inşallah..resimleri bekliyoruz...