Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda Crf250L
benim arkadaşın garajında yatan cbr işte bu..tam bana göre galiba,bende küçük bişeyim zaten :)
ağustosta yurtdışına gidecek o zaman teslim alacağım motoru inş..o zamana kadar biraz daha kullanır heralde 2000 km olur..şuan 1050 km de..2008 model.tek bir çizik bile yok, daha hiç yıkamamış bile, garajda yatmaktan dolayı üzerinde tozlar var..motor ankarada..
arkadaşla henüz fiyat konuşmadık..sizce bu motor ne kadar eder?
çok yakın arkadaşım oldugu için ne fıyat derse daha azını vericem..o da bunu bildiği için bana yüksek fiyat demesin şimdi :p:p

spa2023jd6.jpg

benim arkadaşın garajında yatan cbr işte bu..tam bana göre galiba,bende küçük bişeyim zaten :)
ağustosta yurtdışına gidecek o zaman teslim alacağım motoru inş..o zamana kadar biraz daha kullanır heralde 2000 km olur..şuan 1050 km de..2008 model.tek bir çizik bile yok, daha hiç yıkamamış bile, garajda yatmaktan dolayı üzerinde tozlar var..motor ankarada..
arkadaşla henüz fiyat konuşmadık..sizce bu motor ne kadar eder?
çok yakın arkadaşım oldugu için ne fıyat derse daha azını vericem..o da bunu bildiği için bana yüksek fiyat demesin şimdi :p:p

spa2023jd6.jpg

ne kadar isterse sitesin motoru al kaçırma derim.
hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan.
+1 ehliyet
kask-mont vs. ekipmanlarıda almayı unutma

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha önce olsaydı magma nın motoru alırdık kırmızı ya :wiinkk: ama satarsın o fiyata Görki de kefil oldu ya :cherry:

sende benim cıbırıma kefil olursun bence... görünce için gitmişti :wiinkk:

ama şimdi senin için benimkine gider :mrgreen: buradaki hemen hemen herkesin motoru düzgün çünkü bilinçli kullanıyoruz :wiinkk: seninkine ksfil gerekirse çağır beni :rendeer:

Motosikleti
Honda Crf250L
ne kadar isterse sitesin motoru al kaçırma derim.
hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan.
+1 ehliyet
kask-mont vs. ekipmanlarıda almayı unutma

tşk ederim..
ekipmanlar için bir şey sormak istiyorum..netten baktım mart ayında istanbulda fuar varmış..ben trabzonda oturuyorum..bu ekipmanlar (kask + mont + eldiven almayı düşünüyorum gidersem) fuarlarda ucuz mu olur piyasaya göre..trabzondan kalkıp gitsem ekipmanları almak için karlı çıkar mıyım ( + yol parası da var tabi) yoksa hiç kasmayıp trabzondan mı alsam veya netten mi alsam?
buralarda motor fuarı olmaz zannedersem...

baktim baktim hayirli olsun havalar bi ara düzelirse toplanalim :salut: ama bu topikte bi yalan dolan söz konusu... tamam motor şirinde sahibi kar maskeli cadinin teki yakişmamiş cadiya yalan söylemek... kendine rakip aramiyor herhalde neyse :p :queen::queen::queen:

düzelir havalar ağlama hemen :mrgreen: Bu topikte bi tane cadı var kar maskeli olan hırsız olmasın gelip bir gün senin cıbırı da çalmasın dikkat et :queen: şaşırdın yine kendini sen :mrgreen:

düzelir havalar ağlama hemen :mrgreen: Bu topikte bi tane cadı var kar maskeli olan hırsız olmasın gelip bir gün senin cıbırı da çalmasın dikkat et :queen: şaşırdın yine kendini sen :mrgreen:

:queen: o kuyucadisi sen kar maskeli hırsız ve de cadisin ne de çok sıfatın varmıs massallah :p sen kekten başka bisi yapmayi öğrenebildin mi onu söyle:silent: olmadi kek istiyorum caddebostanda toplanırsak bigün denize karşı yicem :rendeer: (bu kadar laftan sonra hayat sigortasi yaptirsam ii olcak)

:queen: o kuyucadisi sen kar maskeli hırsız ve de cadisin ne de çok sıfatın varmıs massallah :p sen kekten başka bisi yapmayi öğrenebildin mi onu söyle:silent: olmadi kek istiyorum caddebostanda toplanırsak bigün denize karşı yicem :rendeer: (bu kadar laftan sonra hayat sigortasi yaptirsam ii olcak)

o keki yiyeceğinden emin misin peki :silent: sağlığın açısından yani :queen:

hayat sigortasını yaptırmadan yemem herhalde :silent: yok yaptıramazsam önce emreye ikram ederim :bounce:

Yalnız var ya içine doğdu sanırım şu an yine o kekten var fırında pişiyor :queen: Sabah Emre istedi yap dedi uzun zamandır yapmıyorsun dedi :queen: Toplaşalım da ben yaparım yine size :)

Yalnız var ya içine doğdu sanırım şu an yine o kekten var fırında pişiyor :queen: Sabah Emre istedi yap dedi uzun zamandır yapmıyorsun dedi :queen: Toplaşalım da ben yaparım yine size :)

:queen::queen::queen: dabi dabi kesin emre istemiştir :queen: yalana bak uzun zamandır yememişmiş :mrgreen: bugün sevgililer günü dışarıdan yemek söyleyin de çocuk mutlu olsun :p:rendeer:

:queen::queen::queen: dabi dabi kesin emre istemiştir :queen: yalana bak uzun zamandır yememişmiş :mrgreen: bugün sevgililer günü dışarıdan yemek söyleyin de çocuk mutlu olsun :p:rendeer:

Bana bak bücürük şansını mı zorluyosun benim sabrımı mı :queen: O ve ben her şekil mutluyuz eğer varsa sana da sevgilinle mutlu günler dileriz cnm :mrgreen:
Not: Yeni eve taşınıyoruz işleri hale yola koyunca bize yemeğe gel istersen bak davet ediyorum seni o zaman bakarsın kekten başka ne yeniyormuş bizim evde :wiinkk:

Bana bak bücürük şansını mı zorluyosun benim sabrımı mı :queen: O ve ben her şekil mutluyuz eğer varsa sana da sevgilinle mutlu günler dileriz cnm :mrgreen:
Not: Yeni eve taşınıyoruz işleri hale yola koyunca bize yemeğe gel istersen bak davet ediyorum seni o zaman bakarsın kekten başka ne yeniyormuş bizim evde :wiinkk:

sen beni boşver bir kedim bile yok :salut:

yardim lazimsa geliyim yağmursuz bi günde benden çok ii motorize hammal olur bak lakabım çep herkülüdür :p
kek konusuna gelince sana inanmam da emre başka yemeklerde yapiyo demişti zaten ve güzel yapıyoru da eklemişti hakkını yemiyim:rendeer:

sen beni boşver bir kedim bile yok :salut:

yardim lazimsa geliyim yağmursuz bi günde benden çok ii motorize hammal olur bak lakabım çep herkülüdür :p
kek konusuna gelince sana inanmam da emre başka yemeklerde yapiyo demişti zaten ve güzel yapıyoru da eklemişti hakkını yemiyim:rendeer:

Fesüpanallah :mrgreen:
Kediyi napıcan boşver evi kokutuyor zaten :p
Aman istemez bütün eşyaları kırar dökersin sen şimdi :queen: Şaka şaka sağol çok incesin düşünmen yeter :rendeer:
Hala sana inanmam da şeklinde diyalogların var yanlıştasın :mrgreen:

Ya bu arada topiği kana buladık Görki atıcak bizi wallahi geyik geyik nereye kadar :p Senin cıbırda hiç vites değiştirirken sorun oluyo mu ? Bazen takılıyo zor geçiyo benimki . Emre ve bilirkişiler normal dedi ama ben hala benimkinin biraz garip olduğunu düşünüyorum :silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar