sitemizin en cadı üyesi "KUYUCADISI" nın niye doğdun buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğumgünün kutlu olsun güzel kardeşim.... iyiki doğmuşum diye bileceğim bir hayat sür.... söz vermek istemiyorum ama eğer fırsat bulabilirsem uğramak istiyorum cafeye, hepinizi çok özleidm zaten :rendeer::cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çağla doğum günün kutlu olsun,yeni yaşın uğur ve sağlık getirsin sana,uzaklarda olduğum için orda olamayacağım şimdiden iyi eğlenceler sizlere.

canımmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun cadımmmm

Sevdiklerinle beraber her daim beraber olman dileği ileeeee :rendeer:

Son düzenleme:
ne cabuk geçiyor seneler dağa dün gibi seninle ilk tanıştığımız an :)
iyikide tanışmışız sanırım yoksa siz olmayınca hiç çekilmezmiş iyiki varsınız iyiki varsın doğum günün kutlu olsun cağla :) yani cadı:p
kısmet olursa gelmek istiyorum pazar günü:):rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyiki dodun cadı :rendeer:pazar günü karşıda olacağım. söz veremiyorum fakat bir terslik çıkmazsa katılmaya çalışacağım.

İyi ki doğdun; doğum günün kutlu, mutlu, sevinçli, coşkulu olsun...:rendeer:

Terfi için şöyle bir hediye düşündüm:p

Şaka şaka, asıl hediye dileği buna tıklayınca çıkacak:wiinkk:

Pazar günü içinse söz veremiyorum ama bir ara uğramaya çalışacağım...

bu alet uçabiliyomu :p
teşekkürler olcan pazar günü gelirsen çok sevinirim :rendeer:

canım kardeşim sensiz olur mu? al babanı yanına gel :rendeer:

doğumgünün kutlu olsun güzel kardeşim.... iyiki doğmuşum diye bileceğim bir hayat sür.... söz vermek istemiyorum ama eğer fırsat bulabilirsem uğramak istiyorum cafeye, hepinizi çok özleidm zaten :rendeer::cat:

poyraz abimmmm söz verdin kabul ediyorum özledim seniiii pazara gel lütfen :rendeer:

çağla doğum günün kutlu olsun,yeni yaşın uğur ve sağlık getirsin sana,uzaklarda olduğum için orda olamayacağım şimdiden iyi eğlenceler sizlere.

teşekkürler ümmet abi tüm iyi dileklerin için :rendeer:

ne cabuk geçiyor seneler dağa dün gibi seninle ilk tanıştığımız an :)
iyikide tanışmışız sanırım yoksa siz olmayınca hiç çekilmezmiş iyiki varsınız iyiki varsın doğum günün kutlu olsun cağla :) yani cadı:p
kısmet olursa gelmek istiyorum pazar günü:):rendeer:

canım arkadaşım sensiz olur mu mutlaka bekliyorum
teşekkürler :)

Mutlu seneler Cadı.
Bir cadının doğum günü nasıl kutlanır gerçekten meraklandım.:)

Sağlık sıhat ve mutluluk dolu yılların olsun.

:rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tatlı cadı seniii :mrgreen: Canım arkadaşım iyi ki doğdun iyi ki varsın :rendeer:
Süpürgeden motora terfi edeceğin bir yıl olur inş. herşey gönlünce olsun :rendeer: Hayatım sana daha önce anlatmıştım durumlarımızı, gelmeyi çok istiyoruz ve gelmek için elimizden geleni yapacağız ama olur da gelemezsek noolur küsme :pale: Seni çok seviyoruz :rendeer:

canımmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun cadımmmm

Sevdiklerinle beraber her daim beraber olman dileği ileeeee :rendeer:

amin canımmmm teşekkür ediyorum izmirin gülü :p:rendeer:

iyiki dodun cadı :rendeer:pazar günü karşıda olacağım. söz veremiyorum fakat bir terslik çıkmazsa katılmaya çalışacağım.

teşekkürler yasin gelirsen sevinirim :wiinkk:

iyki dogdun abla eee artık resıt oldun 18ını bitirdin :p barlara girebilirsin :)

evetttttttt hadi bara gidelim :p
canım teşekkürler pazar geliyosun dimi :bounce:

cadı ablam doğum günün kutlu olsun!!! nice mutlu senelere herşey gönlünce olsunn !!;)

teşekkürler kardeşim :rendeer:

Mutlu seneler Cadı.
Bir cadının doğum günü nasıl kutlanır gerçekten meraklandım.:)

Sağlık sıhat ve mutluluk dolu yılların olsun.

:rendeer::rendeer:

teşekkürler malatyalı atla uçaga gel sende :cherry:

Tatlı cadı seniii :mrgreen: Canım arkadaşım iyi ki doğdun iyi ki varsın :rendeer:
Süpürgeden motora terfi edeceğin bir yıl olur inş. herşey gönlünce olsun :rendeer: Hayatım sana daha önce anlatmıştım durumlarımızı, gelmeyi çok istiyoruz ve gelmek için elimizden geleni yapacağız ama olur da gelemezsek noolur küsme :pale: Seni çok seviyoruz :rendeer:

bende sizi çok seviyorum canım arkadaşım gelebilirseniz çok sevinirim ama gelemezsenizde canınız sagolsun bitanem :rendeer:

dogum gününü kutlar sevdiklerinle ve motosikletinle(varsa) :) bir ömür boyu mutlu olman dilegiyle.. nice mutlu yıllara..

GKN

cadım benim, doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana hayatta beklentilerinden hep fazlasını iyisini güzelini getirir umarım..
ak sakallı dede de gelir ak 600rr getirir se tmm dır bu iş.. geriya kalan yek şey beyaz atlı prens :p

mavi yeşilde insan patlaması olacak sanırım
kız salla süpürgenide mekanı az bişi genişlet bari yoksa üst üste duracak millet hahahahaha

dogum gününü kutlar sevdiklerinle ve motosikletinle(varsa) :) bir ömür boyu mutlu olman dilegiyle.. nice mutlu yıllara..

teşekkürler kaptan herşeyin en güzeli senin olsun :rendeer:

cadım benim, doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana hayatta beklentilerinden hep fazlasını iyisini güzelini getirir umarım..
ak sakallı dede de gelir ak 600rr getirir se tmm dır bu iş.. geriya kalan yek şey beyaz atlı prens :p

uyyyyy agzından bal damli prens kalsın 600rr bana yeterrrr :p
canım benim sagolasın :rendeer:

mavi yeşilde insan patlaması olacak sanırım
kız salla süpürgenide mekanı az bişi genişlet bari yoksa üst üste duracak millet hahahahaha

mekan dar olsa ne olur turgayım bizim gönlümüz geniş :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar