[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok yok düşündüğüm gibi kötü bi sonuçla karsılasmadım :)
abim kıyamadı bana :bounce: ama ayıp oldu yaa ilk defa bişey için izin alamadım :pale:

zaten o sert görüntüsü altında soba yanına yatmış bir kedinin günlü var onda kimseye kıyamaz :rendeer::rendeer:
ne laf ettim be:queen:

ewet benim mesaim bitti.Ben çıkıyom ağalar. Hamamda görüşürüz. Kendinize iyi bakın. Hava kötü sıkı giyinin. Sağınızı solunu üşütmeyi. Hadi görüşürüz ben ufak ufak yollanıyım.

ewet benim mesaim bitti.Ben çıkıyom ağalar. Hamamda görüşürüz. Kendinize iyi bakın. Hava kötü sıkı giyinin. Sağınızı solunu üşütmeyi. Hadi görüşürüz ben ufak ufak yollanıyım.

tamam reco görüşürüz orda :rendeer: bende yarım saate adar cıkıcam:bounce:

eray sen nerden gelicen :)

Son düzenleme:
arkadaşlar ben cıkıyorum bi işim var halledicem malum kurtlar puzlu havayı sever yedide ordayım :cat:

katılan tüm arkadaşlara teşekkürler :rendeer:

eğlenceli bir akşamdı,şimdiden mesajımı yazayım dedim resimler yüklenince sanırım tüm hamam ekibi banlanacak:queen:

katılan tüm arkadaşlara teşekkürler :rendeer:

eğlenceli bir akşamdı,şimdiden mesajımı yazayım dedim resimler yüklenince sanırım tüm hamam ekibi banlanacak:queen:

abiya birtürlü görüşmek nasip olmadı.gelcektim gelemedim hamama acayip sinirlerim bozuldu:salut::salut::salut::salut::salut:

abiya birtürlü görüşmek nasip olmadı.gelcektim gelemedim hamama acayip sinirlerim bozuldu:salut::salut::salut::salut::salut:

koskoca MT de 2 kişi motorla geldi

1.ben
2.kemal çolak

diğerleri tatlısu motorcuları:p

hamamdan sonra maviyeşile geçtik çaylarımızı yudumladık:cat:

çiğ köfteler,kekler,tulumba tatlıları daha neler neler:wiinkk:

ikramda bulunan arkadaşların ellerine sağlık keselerine bereket::biggrinn::haapppy::flower:

olaaaa::eek:hmy::

bu ben miyim? :cyclopsansıcaktan biraz yumuşamış biraz mayışmış haldeyim:queen:

hala kendime gelemedim su meyve suyu çay ne bulursam içiyorum:cherry:

Son düzenleme:
çok iyi bi akşamdı lakin dilaver abiyi görünce oturduğum kurnadan çıkıp çıkmamakta terettüt ettim

bol bol su

reco gönder şu resimleri akraba

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar