Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk sayfa resimlerdeki oğlum büyüdü ve artık motor fuarlarında boy gösteriyor..
Üstüne üstlük birde kardeşi oldu....:cat: Bakalım kardeşide ilerideki yıllarda abisi gibi motorsikletlere merak salacak mı?
oturuşlara bakarsa SS ci olcak bu canavar :mrgreen:
İlk sayfa resimlerdeki oğlum büyüdü ve artık motor fuarlarında boy gösteriyor..
Üstüne üstlük birde kardeşi oldu....:cat: Bakalım kardeşide ilerideki yıllarda abisi gibi motorsikletlere merak salacak mı?
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzell.allah analı babalı büyütsün abicim.şimdiden bu küçük kardeşimiz ve yaşıtlarına bu motosiklet sevgisi verilirse ileride bilinçli motosiklet sürücüleri yetişeceğine inanıyorum.abimi burdan tebrik ediyorum.
Amin Gültekin'im Allah(cc) hep yüzlerini güldürsün dert göstermesin inşallah.
anahtar olayına gelince arkadaş kawasaki ninja'cı ona göre bir daha düşün istersen
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdiki küçuk kardeşlerimiz çok şanslı...mesela kendimden örnek verim.20 yaşındayım,1 bizim burda böle motorlar poliste var.2 bizim burda böle fuarlar yok.3 benim minikliğimde böle motosikletler yani iyi motosikletler yoktu.4 en önemlisi motor sevdası kendi kendine oluştu ,ailemi bi kenara bırak sülalede3 motosikleti olan adam yok.arkadaş bi allahın kuluda motoru sevsin bea...