Michael Schumacher Motosikletten Düştü!!!

Michael Schumacher motosikletten düştü
İspanya'nın güneydoğusundaki Murcia kentindeki Cartagena Pisti'nde bir test sürüsü sırasında motorsikletten düşen eski Formula 1 Dünya Şampiyonu eski Alman pilot Michael Schumacher'in, hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Formula 1'de 7 kez Dünya Şampiyonu olan Michael Schumacher'in, Honda CBR 1000 model bir motorsikletle pistte giderken düştüğü ve ilk müdahalenin pistteki sağlık ekibi tarafından yapıldıktan sonra ünlü sporcunun hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

Verilen bilgilerde, Schumacher'in ense ve omuzundan hafif biçimde yaralandığı, ayrıca 2 kaburgasının kırıldığı ifade edilirken, hastanedeki doktoru yalnızca ''Durumunun hiçbir ciddiyeti yok'' açıklamasında bulundu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Shumi geçmiş olsun:rendeer:, F1 bitti sıra motora geldi galiba ,Shumi düşmüşse inat eder motorsiklet yarışlarına katılır, katır gibi inatçıdır.:cat:

Yanlış hatırlamıyorsam, zaten bir firma onu yarışması için ikna etmeye çalışıyordu?!??! Yanlız adama helal olsun; futbol oynuyor, F1'de zaten kral ayrıca motosiklete merağıda yadsınamaz.:cat:

Haber yanlış.Daha doğrusu haberin detayları yanlış.Hastanede boynu ve sağ el bileğinin ağrıdığından bahsetmiş ama taramalar sonucu bir yaralanma olmadığı anlaşılmış.Kırığı çıkığı yok yani.

Schumi, Motosiklet Kazasından Yara Almadan Kurtuldu

Michael Schumacher, Uluslararası Almanya Superbike Şampiyonası hazırlıklarında Cartegena’da yaptığı testler sırasında geçirdiği motorsiklet kazasından yara almadan kurtuldu.

Alman pilot, kazanın ardından kontroller için hastaneye götürüldü ancak internet sitesinde yaptığı açıklamada iyi olduğunu ve ciddi bir sakatlığının olmadığını söyledi.

Schumacher sitesinde, “Bugün, Cartegena’daki testlerde bir kaza geçirdim ve önlem olarak hastaneye gittim. Kontroller önemli bir şeyin olmadığını gösterdi ve ben iyi olduğumu buradan söylemek istiyorum.” dedi.

Schuamcher’in bir sözcüsü de, kaza anında Schumacher’in bilincini yitirdiği ve ambulans ile hastaneye götürüldüğü konusunda çıkan haberleri yalanladı.

Schumacher’in önlem olarak gece boyunca hastanede kalıpp kalmayacağı belli değil.
Söylentiler, kaza Schumacher’in tümsekli bir virajda fren esnasında kontrolü kaybettiği ve kaza geçirdiği yönünde. Ancak Schumacher kaza anına kadar oldukça rekabetçi tur zamanları elde ediyordu.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Forumdan Uzaklaştırıldı
birisinin bu adama motosikletin ona göre olmadığını anlatması gerekiyor.:farao::farao: f1 de harikalar yaratmış olabilir.fakat motosiklet apayrı bir kulvar.

Schumi kesinlikle bunu da başarır. Motorhocası'nın da dediği gibi onun kadar inatçı başka bir sporcu ben bilmiyorum.

Bizde ki genel bir hastalık.Yapamazsın demek ! :)

Niye yapamasın ? Bu zaman kadar oturupta şimdi motor yarışlarına katılacağım diyen birisi değil ki ? Fiziki olarak mı hazır değil ? Alakası yok tosun gibi sporcu tüm gençlerle de baş edebilecek fiziki gücü var.Refleksimi iyi değil yapamasın ? Çok saçma dünyanın en hızlı yarışlarından birinde efsane olmuş bir pilot.Yapmayın Allahınızı severseniz yapamaz edemez hep olumsuz hep olumsuz.Biraz zaman gerekecek ama oldukça iyi işler çıkaracak hep beraber göreceğiz.

Geçen sene Melandri idi sanırım hem sıralamada hemde yarışta düşmüştü.Şimdi kötü pilotmu :mrgreen: .Hepimiz biliyoruz en kralının bile ne gibi kazalar yaptığını hatta efsanelerin öldüğünü.Bknz:Ayrton Senna

Son düzenleme:
düş düş nereye kadar :mrgreen:

Benzemez tabi f1 aracı motora neyse geçmiş olsun.
Ah şumi ah o kadar söyledim telefonda bırak şu hondayı diye kullanma dedim motor dinlemedi.:)

Şurada kaç kere yazdım,Şumi'cim,Sen F!'de üzerine tanımadığım efsane pilotlardan birisin.Neden şampiyon F!'ci yerine ayakta duramayan motor yarışçısı kıvamına geliyorsunki?Yapma kardeşim şu işi:cherry:!

Bizde ki genel bir hastalık.Yapamazsın demek ! :)

Niye yapamasın ? Bu zaman kadar oturupta şimdi motor yarışlarına katılacağım diyen birisi değil ki ? Fiziki olarak mı hazır değil ? Alakası yok tosun gibi sporcu tüm gençlerle de baş edebilecek fiziki gücü var.Refleksimi iyi değil yapamasın ? Çok saçma dünyanın en hızlı yarışlarından birinde efsane olmuş bir pilot.Yapmayın Allahınızı severseniz yapamaz edemez hep olumsuz hep olumsuz.Biraz zaman gerekecek ama oldukça iyi işler çıkaracak hep beraber göreceğiz.

Geçen sene Melandri idi sanırım hem sıralamada hemde yarışta düşmüştü.Şimdi kötü pilotmu :mrgreen: .Hepimiz biliyoruz en kralının bile ne gibi kazalar yaptığını hatta efsanelerin öldüğünü.Bknz:Ayrton Senna

"vlamix",doğrudur,bizde "yapamazsın" demek bi hastalık.Fakat Şumi 40 yaşına gelmiş,ne kadar kondüsyon yerinde olsada yaş itibariyle konsantrasyonu zayıflamış eski bir pilottur.Şimdi 20-25 yaşındaki bir MotoGP pilotuyla F1 otomobiliyle yarışsa bişey demem.Fakat aynı yarışçıyla motosiklet yarışı yaparsa çlme tehlikesinin yüksek olduğunu bağırarak söylerim.Senin anlıycan bu adam 30'una girmedi,40'ına girdi:cherry:.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar