pazar kahvaltısı ve fuar resimleri (resim ekleyiniz)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o ıslanan dörtlüden biride benm saolsun güzel ıslattılar :)))) ayrıca "serkanzat"abimin çektiği fotoda güzeldi bölece kahvaltı yerine ilk geldiğimizi göstermiş olduk:)))ıslandık ama gerçekten çok güzel geçti herkese teşekkürler

o ıslanan dörtlüden biride benm saolsun güzel ıslattılar :)))) ayrıca "serkanzat"abimin çektiği fotoda güzeldi bölece kahvaltı yerine ilk geldiğimizi göstermiş olduk:)))ıslandık ama gerçekten çok güzel geçti herkese teşekkürler

Arkadaşım kahvaltı yerine ilk gelen bendim, sizi azmı aradım :p srılsıklam oldum resmen heryerde MT ekibini sordum...

evet ben şahidim.ben ilk gelenlerden 5. kşiyim hatta kimse gelemiyecek diye az kalsın dönuyordum.:)
sonradan millet gelince içim rahatlamıştı.sonuçta çok şükür hep beraber güzel bir gün geçirmiş olduk.

Son düzenleme:

iyiki geldiniz diğer buluşmalardada aramızda görelim sizleri:cat:
Arkadaşım kahvaltı yerine ilk gelen bendim, sizi azmı aradım :p srılsıklam oldum resmen heryerde MT ekibini sordum...

sana kim dedi arkadaş sabahın 00:06 da gel oraya diye:queen::queen:
evet ben şahidim.ben ilk gelenlerden 5. kşiyim hatta kimse gelmeyecek diye az kalsın dönuyordum.:)

beinide gürkan caydırmaya çalıştı gitmeyelim yağmur var diye az kaldı dönüyoduk :p
geç gelmek hiç gelmemekten iyidir abimin biri:)

nası yani :cherry:

beinide gürkan caydırmaya çalıştı gitmeyelim yağmur var diye az kaldı dönüyoduk :p

düz düşün bulursun :queen:

geç gelmek hiç gelmemekten iyidir abimin biri:)

kesinlikle öyle,:cat:

iyiki gelmişsiniz.çok güzel bir gün geçirdik hep birlikte,umarım devamı gelir:rendeer:

Son düzenleme:
Super Moderator
serkancım bi ara banada uğrasaydın herkesi dolaşmışın walla:mrgreen:

Super Moderator
Bana senin gelmiyecegini söylediler.Senin bizi satacagını düşünmüştük ama geldiginde sevindirik olduk sana tezahürat ettik, zaten duydun yuhh cekenler oldu ama seslerini bastırdık :mrgreen::queen:

walla hem buluşmayı organize etmişim hemde gelmesem ayıp olur dimi
ayrıca böyle organizasyon yapmalarımda ölüm hariç taş yağsa gelirim ben:queen::bounce:
ayrıca yuh çekenleri kara listemde tutuyorum ben :bounce:

bunlarda benden biraz gec oldu ama :)

haremde....
feribota binmeden hemen önce...

feribottan....

sirkeci cıkışı...

ve kahvaltıdan bi kaç kare...

aslında daha bir cok kare var ama daha fazla uzatmayayım dedim :) umarım beğenirsiniz

o gün kaskım ve vizörüm kırıldı feribotta,arkasından sert br dalga vurdu... emanet aldığım motora bişey omasın diye sarılmıştım....

o gün vallahi burnumdan geldi....

yazsam roman olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar