- Konu Yazar
Evet Arkadaslar Yorumlarınızı Beklıyorum
derbici selamlar. shell'deki elemanlar bana shell'in tam sentetik yağı olmadığını söylediler. sakın yarı sentetik yağ alma. tavsiyem "castrol 2t power1 racing" Pek çok arkadaş Motul kullandılar ve çok memnunlar. performanstaki fark hissedilebiliyormuş. dumanda da azalma olmuş. Yanlış hatırlamıyosam Cihan kullanmıştı? Castrol'ü tavsiye etmemin nedeni motul'un yarı fiyatına olması ve daha kolay bulunması. Gücün yetiyorsa Motul al. Selenia'nın fiyatı da hemen hemen Castrol kadarmış ama ben hiçbiyerde rastlayamadım, Cihan araştırmıştı bir zamanlar.
Kutudakini çekmene gerek yok
Aentetik yağ dumanı önler büyük olçüde zaten ama bulabilirsen selenia al derim..
Zaten derbi ve aprilia selenia öneriyor
yaa oky ozaman ozaman ama ne olacak bu olay sımdı yaa herkes bır sey dıyor baklım ne alıcam ama ya castrol yada motul ama motula baktım nette net bır sey bulamdım ama selenıe de var bakıcam en ıyısı hangısıyse onu alıcambutun arkadasların yorumları ıcın tsk :silent:
Ben selenia veya motul kullanmadım, buralarda satılmıyor, sadece castrol kullanırım 2T power racing, bir kere agip 2T tam sentetik almıştım ondan memnun kalmadım! Bizim burda castrol 16, agip 12TL! Bu arada tam sentetik yağ koymalısınız, shell yarı sentetik ve normal 2T satıyor, koltuğun altında bile tam sentetik koyulmalıdır yazar, çünkü bu motorların gereksinimi bu şekilde...