Turkıyede En Iyi 2t Yag Hangısı (castrol)(sheell)???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Castrol motor yağlarında bir numaradır. Honda-Türkiye bile Repsol değil Castrol öneriyor.
Sadece yağ üzerine uzmanlaşmış en büyük firma Castroldür, yakıtla falan uğraşmaz.

benim amcam yıllardır bir sürü yağın bayiliğini yapıyor, yağ olarak castrol en fazla satılan ve tercih edilen yağ, ikinci sırada mobil, üçüncü petrol ofisi, dördüncü bp, son sırada shell var, yan sanayilerden texaco yarı sentetik 10/40 litresi 10 ytl olarak iyi satılıyor, motorlara texaco veriyoruz, sorun yok ...

shell gres yağlarında ve sanayi yağlarında bir numara satışlarımıza göre, ikinci sırada petrol ofisi geliyor...

1 lt en kaliteli yağ bile motorda 2000 km de değiştirilmesi gerekiyor bu nasıl iş anlayamıyorum ?

Bizim 2 zamanlı makıneler için en kaliteli tam sentetik yağlar Motul sonra Selenia 3. olarakda Castrol.

derbici selamlar. shell'deki elemanlar bana shell'in tam sentetik yağı olmadığını söylediler. sakın yarı sentetik yağ alma. tavsiyem "castrol 2t power1 racing" Pek çok arkadaş Motul kullandılar ve çok memnunlar. performanstaki fark hissedilebiliyormuş. dumanda da azalma olmuş. Yanlış hatırlamıyosam Cihan kullanmıştı? Castrol'ü tavsiye etmemin nedeni motul'un yarı fiyatına olması ve daha kolay bulunması. Gücün yetiyorsa Motul al. Selenia'nın fiyatı da hemen hemen Castrol kadarmış ama ben hiçbiyerde rastlayamadım, Cihan araştırmıştı bir zamanlar.

derbici selamlar. shell'deki elemanlar bana shell'in tam sentetik yağı olmadığını söylediler. sakın yarı sentetik yağ alma. tavsiyem "castrol 2t power1 racing" Pek çok arkadaş Motul kullandılar ve çok memnunlar. performanstaki fark hissedilebiliyormuş. dumanda da azalma olmuş. Yanlış hatırlamıyosam Cihan kullanmıştı? Castrol'ü tavsiye etmemin nedeni motul'un yarı fiyatına olması ve daha kolay bulunması. Gücün yetiyorsa Motul al. Selenia'nın fiyatı da hemen hemen Castrol kadarmış ama ben hiçbiyerde rastlayamadım, Cihan araştırmıştı bir zamanlar.

tsk kardesım bende bugun sell aldım valla bulamdım ve yag lambam yanmaya baslamıstı baklım motulu yada dıyerını ınterneten bakıp sparıs edım aama o motul yagı hıc dumadım astral kardesımde ıllakı castrol 2 tyı tavsıye edıyor baklım netten verıcen en kısa zamndada gekırse kutudakı yaı cekıp yenıden koyucam yorumlar ıcın saolun arkadaslar:rendeer:

Kutudakini çekmene gerek yok
Aentetik yağ dumanı önler büyük olçüde zaten ama bulabilirsen selenia al derim..
Zaten derbi ve aprilia selenia öneriyor

Kutudakini çekmene gerek yok
Aentetik yağ dumanı önler büyük olçüde zaten ama bulabilirsen selenia al derim..
Zaten derbi ve aprilia selenia öneriyor

yaa oky ozaman ozaman ama ne olacak bu olay sımdı yaa herkes bır sey dıyor baklım ne alıcam ama ya castrol yada motul ama motula baktım nette net bır sey bulamdım ama selenıe de var bakıcam en ıyısı hangısıyse onu alıcambutun arkadasların yorumları ıcın tsk :silent:

catrol 2t normalide kırmızısıda güzel. kullandıgım performans acısından en iyi sonuc veren yagdı repsol ve shelle gore. koku ve renk acısından sentetik repsol.

yaa oky ozaman ozaman ama ne olacak bu olay sımdı yaa herkes bır sey dıyor baklım ne alıcam ama ya castrol yada motul ama motula baktım nette net bır sey bulamdım ama selenıe de var bakıcam en ıyısı hangısıyse onu alıcambutun arkadasların yorumları ıcın tsk :silent:

gücün yetiyorsa motul al bulabilirsen selenia al :cat:
yoksa bu 2sinden sonra gelen en iyi marka castrol'dür :cat:

Ben 2 kutu selenia 1 kutu motul kullandım.Bunların dısındada castrol power racing 2t kullandım.Motul ve Selenia kullandıgımda, Castrolden farklı olarak cok cıddı duman azalması oldu.Motulde nerdeyse duman atması yok gıbıydı.Selenıadada cok cok azdı.Castrolde bu 2 yaga gore duman atma oranı daha yuksek oldu bende.Performans açısındanda tam yanma oldugu için Selenia ve motulda azda olsa performansa katkısı oluyor.Selenianın fiyatı castrolden 5 TL fazla.Ben Bauhausdan Castrolu 19 TL ye alıyorum.Selenia 25 TL.Ama 5 lira farka değer bence.Motul biraz pahalı gibi.

Son düzenleme:
Ben selenia veya motul kullanmadım, buralarda satılmıyor, sadece castrol kullanırım 2T power racing, bir kere agip 2T tam sentetik almıştım ondan memnun kalmadım! Bizim burda castrol 16, agip 12TL! Bu arada tam sentetik yağ koymalısınız, shell yarı sentetik ve normal 2T satıyor, koltuğun altında bile tam sentetik koyulmalıdır yazar, çünkü bu motorların gereksinimi bu şekilde...

Selenia iki zamanlı yağı 50 cc Piaggio motosiklette yaklaşık 13 000 km kullandım..Kesinlikle tavsiye ederim,farklı yağ kullandığınızda çekişteki fark bariz ortaya çıkıyor..

Ben selenia veya motul kullanmadım, buralarda satılmıyor, sadece castrol kullanırım 2T power racing, bir kere agip 2T tam sentetik almıştım ondan memnun kalmadım! Bizim burda castrol 16, agip 12TL! Bu arada tam sentetik yağ koymalısınız, shell yarı sentetik ve normal 2T satıyor, koltuğun altında bile tam sentetik koyulmalıdır yazar, çünkü bu motorların gereksinimi bu şekilde...

Castrolun, izmir ve civarı bölgede biraz daha ucuz olması normal bildiğim kadarıyla izmirde üretiliyor castrol ürünleri.Nakliye olayından dolayı istanbulda daha pahalı sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar