[MTİzmir] Canımız uscuk çekti Gezisi

hızlı cesi telefonunu verebilrimisn yada msn falanda olur çok iyi olur çünkü sinyal...

hızlı cesi telefonunu verebilrimisn yada msn falanda olur çok iyi olur çünkü sinyal...

0535.884.37.53.cesur :wiinkk:

cesi toplantıyı aynı yerde yapıyoruz degilmi

arkadaşlar topic aç dediler ama senin <zamanın daha çok sen aç:queen:

oğuz abim toplantılarımız iki haftada bir oluyor bu hafta deyil önümüzdeki hafta toplantı yapacaz yeni arkadaşlar önümüzdeki haftaya bekliyoruz toplantımıza cuma gönü toplantı :rendeer:

Son düzenleme:
valla bende gelebilirim bu hafta canım çok sıtkındı benim için ii olur valla haberleşelim cesur

Son düzenleme:
sizleri tanıdığıma çok sevindim.gerçekten mükemmel bir geziydi.hepinizle konuşma,tanışma fırsatı bulamasam da ortam ve muhabbet herşeye bedeldi.
hepinize teşekkür ederim.samimiyetiniz ve içtenliğiniz için. ulaş'la benim fotoğraflarımı da koymuşsunuz.onlar için de teşekkür ederim.çok mutlu oldum.
:)

sizleri tanıdığıma çok sevindim.gerçekten mükemmel bir geziydi.hepinizle konuşma,tanışma fırsatı bulamasam da ortam ve muhabbet herşeye bedeldi.
hepinize teşekkür ederim.samimiyetiniz ve içtenliğiniz için. ulaş'la benim fotoğraflarımı da koymuşsunuz.onlar için de teşekkür ederim.çok mutlu oldum.

biz teşekür ederiz bizlere katıldığınız için .sizleri tanıdığımıza bizlerde memnun olduk katılımcı olmanızı dilerim bundan sonra :rendeer:

Son düzenleme:

HER DAİM BEKLERİZ sizin gibi arkşlr her zaman kapımız ARDINA kadar açık:cat:

Son düzenleme:
toplantılara gelmek isterim ama barda çalışıcam o gece ..baska gün olmuyormu toplantılar.?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar