hızlı cesi telefonunu verebilrimisn yada msn falanda olur çok iyi olur çünkü sinyal...
cesi toplantıyı aynı yerde yapıyoruz degilmi
arkadaşlar topic aç dediler ama senin <zamanın daha çok sen aç:queen:
cesur aslında birdaha sucuk yada balık yapabiliriz burda,balık seversiniz siz.
dostum bu hafta sonu geliyorum eyer hava gözel olursa tabi sırf balığa geliyorum haberiniz olsun c.tesi geceden yola çıkçam :rendeer:
valla bende gelebilirim bu hafta canım çok sıtkındı benim için ii olur valla haberleşelim cesur
CESURUM O BİRAZ ZOR OLACAK HAVA YAGIŞŞŞLI:queen::queen::queen::queen:
sizleri tanıdığıma çok sevindim.gerçekten mükemmel bir geziydi.hepinizle konuşma,tanışma fırsatı bulamasam da ortam ve muhabbet herşeye bedeldi.
hepinize teşekkür ederim.samimiyetiniz ve içtenliğiniz için. ulaş'la benim fotoğraflarımı da koymuşsunuz.onlar için de teşekkür ederim.çok mutlu oldum.
![]()
sizleri tanıdığıma çok sevindim.gerçekten mükemmel bir geziydi.hepinizle konuşma,tanışma fırsatı bulamasam da ortam ve muhabbet herşeye bedeldi.
hepinize teşekkür ederim.samimiyetiniz ve içtenliğiniz için. ulaş'la benim fotoğraflarımı da koymuşsunuz.onlar için de teşekkür ederim.çok mutlu oldum.
![]()
Biliyorum,çok içtensiniz. teşekkür ediyorum tekrar:rendeer:
HER DAİM BEKLERİZ sizin gibi arkşlr her zaman kapımız ARDINA kadar açık:cat:
cuma toplantıya bekleriz oğuz abim tatlılar pastalar kekler getirecek bizlerekaçırmayın derim .:cat:
oooo... kekler pastalar varsa bu toplantı kaçmaz demekki..cuma ordayım:queen:
merhaba herkeze toplantı nerde saat kacta cuma gunu demi ok leselim?