[Bursa - MT]

mami bende senin gibi gençken böyle ss aşklarım vardı ama yaş ilerleyince Touring tarzına gidiyor aklım :mrgreen:şimdiki aşkım ise bu:queen:

ahh be abi sende tam üstüne bastın şimdi haa... dediğin gibi her insanın ilk aşkı vardır benimde bu işte... ama inan fazaer s2 yide çok seviyorum... hemen hemen eşdeğer benim için ama sanki zx-6r biraz daha gösterişli :queen: nede olsa genç adamız... sonra bide ondan alırız :p

Sabah ekmek - sigara almak üzere markete gidiyordum, evden çıkarken baktım yağmur var, dedim bişey olmaz :) Hatta sırf ısrar üzere yağmurluğun üstünü giydim, malum üzere kaskı almadım...

Anam anam o ne yawwww !!! Motoru çalıştırıp bir yürüdüm, o rahmet taneleri nasıl biliyor musunuz ? Adamın suratına kırbaç gibi çarpıyor :):) Ama gene de çok güzeldi. Millet tavsiye ederim bu yağmuru kaçırmayın hava çok güzel, kıyafetlerinizi giyin kaskınızı takın vira yollara :):):) Benim içinde gezin :(

OFFF OFFf özledim be abi yağmur-çamur gezilerimizi...:salut:

Son düzenleme:
yaşartcım ben izledim filmi hakkaten süpermiş içime şeytan kaçtı diyebilirim
bende benim ybr yi bozuk 250 km yaparmıyımki :D

yaşartcım ben izledim filmi hakkaten süpermiş içime şeytan kaçtı diyebilirim
bende benim ybr yi bozuk 250 km yaparmıyımki :D
Aslında yapması lazım reiz :pale:ama bu moto firmaları hususi o hızlara çıkacak 125 cc 250 cc motor üretmiyor:pr: bunlardan bıkıp sırayla 125-250-500-600-1000 cc .... almamızı istedikleri için:pr: ve nitekimde bunda başarılılar mesela 2003 yılına kadar yamaha rx 115'ler vardı 155 km/h:cat: yapıyordu,bizzat benim motorla yaptım o hızı ama duyduğuma göre diğer firmalar yamahaya çıkışmış 115cc'lik bi motoru neden bu kadar hızlara ulaştırdığı için:pr: al mesela benim cbf 250 gazlanarak 120 nazlanarak 130 zorlanarak 140-150 km/h görüyor bumudur yani o motorun hakkı :salut:bizim memleketteki mobilet düzüp otobanda kapışan çocukların 50 cc'lik motorları bile 145 km/h yapıyor:mrgreen:

Aslında yapması lazım reiz :pale:ama bu moto firmaları hususi o hızlara çıkacak 125 cc 250 cc motor üretmiyor:pr: bunlardan bıkıp sırayla 125-250-500-600-1000 cc .... almamızı istedikleri için:pr: ve nitekimde bunda başarılılar mesela 2003 yılına kadar yamaha rx 115'ler vardı 155 km/h:cat: yapıyordu,bizzat benim motorla yaptım o hızı ama duyduğuma göre diğer firmalar yamahaya çıkışmış 115cc'lik bi motoru neden bu kadar hızlara ulaştırdığı için:pr: al mesela benim cbf 250 gazlanarak 120 nazlanarak 130 zorlanarak 140-150 km/h görüyor bumudur yani o motorun hakkı :salut:bizim memleketteki mobilet düzüp otobanda kapışan çocukların 50 cc'lik motorları bile 145 km/h yapıyor:mrgreen:

evet gerçekten çok güzel bi konuya değindin yaşar abi... :p

evet yaşarım bifilmde biz çekelim ozamnama biz eksozu değiştirelim yakmasın ayağmızı :)şakaası bi yana orası öle ama bütün firmalar öle yapıyolar naparsın

Çok güzel konuşuyorsun be üstadım...

Asıl gerçek insanoğlunun tatminsizliği ve hep daha farklısını yenisini aramasında olmasın!Her şey istediğin gibi olduğunda hayat biter yaşama anlamsız gelir mi?Çünki ondan bile sıkılırsın sonunda!

Yine bi suskunluk çökmüş :p hayrolsun inşallah...
yokluğuma bu kadar üzülmeyin arkadaşlar... az kaldı geliyorum.....

Gaz yağı mı gaz mı? Farklı şeymidir bilmem ama hemen tahtakalede var sana en yakın... Lt. fiyatı 4 lira...

zincir çok kirlenmişti araştırınca en iyi gazyağının temizlediğini söylediler. tahtakalede buldum teşekürler tbk_1980 :cat:

keşke daha önceden haberimiz olsaydı :((

arkadaşlar bursa da gazyağı alabileceğimiz yerin adresini bilen var mı?

terbiyesize bak yaaa... orda koskocaman BAŞOĞLU TİCARET var... gelmiş burda gaz yağı kim satıyo diyo... gerçi almışın ama ben en son 4 ten sattım peder zamn yapmışmı bilmem :p

Bu gün günlerden Salı ve gece oldu ameliyat bitmiştir galiba ve şimdi buraya yazılıyor???
A Rh (+) bende seveseve veririm lazımsa...

evet çok geç yazılmış... gerçi ben askerdeydim keşke olsaydım verirdim... burda verdim hatta geçenlerde... haberi olsaydı bi çok arkadaşımızda gelirdi zaten... Allahtan zor bulunan bi kan değil... umarım ameliyat iyi geçmiştir...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar