MOTOPLUS Motosiklet Fuar FOTOĞRAFLARI ve YORUMLARI

arkadaşlar fuarda bugün mt standındaki bağıran motor kimindi?

arkadaşlar o mt standındaki bağıran motor neydi öyle, süper bağırıyodu.. inledi fuar resmen. fuar süperdi tabii motorlarda.

bu arada arkadaşlar fuarda fiyatlar muazzamdı tabii aksesuarda, ben şahsen öyle gördüm fiyatları. fuardan kendime ixs marka kask aldım, sadece 150 tl ye. internette 199tl. buyrun internet fiyatı.
http://www.motovizyon.com/dukkan/shamano-full-face-kask-p-199.html

birde kendime 4 mevsimlik mont aldım, held marka sadece 180tl. süper bişey. bu da internet fiyatı.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=45106

şimdi tek eksiğim motosiklet ve ehliyet almak, herşeyi tamamladım.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sanırım Jess :D Ve x11 i

Son düzenleme:
hayırlısı olsun kardesım.al artık motoruda sezon acılmak uzere.fıyatlar%20 oynar yakında.

Evet o benim de dikkatimi çekti.Çok kalabalıktılar. Hatta tam biz fuara girdiğimiz sırada önümüzden Alman chopper grubu girdi.20-25 kişilerdi ve davetiyeler verilip girildikten sonra ne göreyim Türk chopper grubu ellerinde sopalarla Almanları bekliyorlar, çok şaşırdım. Aynı filmlerde ki gibi bi grup orda bi grup karşısında birbirlerine kötü kötü bakıyorlar.Biraz itişme oldu ve karıştı ortalık ama güvenlik geldi hemen . Almanları çıkardılar dışarı. Benim bildiğim tüm motor tutkunları kardeştir ama bunlar işi biraz artistliğe dökmüşler. Yıllardır birbirlerini nerde görseler bu şekilde davranıyorlarmış...Onun dışında güzeldi:)
rahatlık batıyor diyelim o zaman bunlara... onları filistine gönderelimde orda israillerle kavga etsinler

Sanırım Jess :D Ve x11 i
süper bişeydi ama. sesi remen inletti fuarı, zaten sesi duyunca hemen oraya koştum bi baktım ki ne göreyim, bizim mt miş.:mrgreen:
hayırlısı olsun kardesım.al artık motoruda sezon acılmak uzere.fıyatlar%20 oynar yakında.
sağol hocam, 1-2 hafta içinde motoru almam gerekiyo, yoksa elbiseler elimde patlıcak:mrgreen: bu arada istanbul avrupa yakasında bildiğiniz ybr125 varsa satılık bana bildirirseniz sevinirim arkadaşlar, tek güvenip alıcağım site burası. varsa temiz ybr bana özelden mesaj atarsanız sevinirim.
hayırlı olsun.... en kısa zamanda ybr bulup alırsın....

sağolasın hocam, inşallah alıcam.(tabii bulursam)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uçuk 2.el motosikletler

snv31848ga0.jpg

snv31851ds7.jpg

snv31838tb2.jpg

snv31839af0.jpg

snv31841jh1.jpg

snv31842kq4.jpg

snv31843pa2.jpg

snv31844ez6.jpg

snv31845dn7.jpg

snv31846ku0.jpg

snv31847ml4.jpg

Son düzenleme:
Ohhh......Hem motor fuarı hem de ucuza malzeme...

Biz de, buradan, İzmir'den ağzımızın suyunu akıtıyoruz:)

Yazın, İzmir Fuarında, bir amcam motosiklet malzemesi satıyor...
Değişik marka bir kask gördüm, sordum 150-YTL, almadım, "Nasıl bir şey araştırayım" dedim.Dönüşte çankaya'da bir baktım...O kasklar 30-YTL:)

Ohhh......Hem motor fuarı hem de ucuza malzeme...

Biz de, buradan, İzmir'den ağzımızın suyunu akıtıyoruz:)

Yazın, İzmir Fuarında, bir amcam motosiklet malzemesi satıyor...
Değişik marka bir kask gördüm, sordum 150-YTL, almadım, "Nasıl bir şey araştırayım" dedim.Dönüşte çankaya'da bir baktım...O kasklar 30-YTL:)

hocam gelseydim seni misafir ederdik, gelseydin keşke. benim aldığım malzemeleri internette araştırdım canım, öyle pat diye almadım, piyasada ikiside aldığım fiyatların üzerinde... :mrgreen:

Mt stand'ını o ses sayesinde 1o saniyede buldum:queen:

aynen hocam aynen bende, standın birinde motorun üzerinde kendimi deniyordum, bi baktım ortalık egzost sesiyle inliyo, hemen indim o tarafa doğru koştum. bi baktım bizim mt çıktı ama biraz geç kaldım ses için, ama motor süperdi.

O sesi duyunca yolun ortasında durdum dinledim gözlerimi kapatıp :mrgreen:

2 kere daha yaptım farklı yerlerden sesler gelincede robot gibi durdum dinledim.Sesin yerini arayarak zaman kaybedemem :mrgreen:

bugün bende fuardaydım ve bir çok motor ve üstündeki afetleri çektim:pkısa zamanda resimleri yüklicem:payriyetten Ümmet abiylede tanıştık abi herşey için saol hele aradığım anda davetiye getirdiğin için çok teşekkür ederim:rendeer:

O sesi duyunca yolun ortasında durdum dinledim gözlerimi kapatıp :mrgreen:

2 kere daha yaptım farklı yerlerden sesler gelincede robot gibi durdum dinledim.Sesin yerini arayarak zaman kaybedemem :mrgreen:

vay taktik süpermiş,:queen::queen: bende deli dana gibi oraya buraya koşturuyodum ses nerden geliyo diye:mrgreen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar