Selamünaleyküm Abilerim Kardeşlerim!!!

Ben aranıza KIRKLARELİ Lüleburgazdan katılıyorum.Siteyi uzun süredir takip ediyorum.18 yaşındayım aktif olarak 2 seneden beri motosiklet kullanıyorum.A2 ehliyetim var en kısa mesafede dahi kaskımı takıyorum.Kurallara uyuyorum.Adım Ahmet.Nakliyat işiyle uğraşıyoruz Kamyonumuz var.Motosikletim SEGER marka 125 cc çinli. İnşallah ileride daha güzelini almak nasip olur.

asm

Aleyküm Selam.

Hoşgeldin.

Kamyonunuz Scania mı? :)

Aleykümselam.Hoşgeldin abi.Katılımcı olmanız dileğiyle.Kazasız sorunsuz sürüşler.

kardeş dememin bi sakıncası yoksa kardeş dicem sana(bi yaş büyüksün benden) :) hoşgeldin ahmet kardeş:p

Aleyküm selam..
Aramıza hoş geldin,kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle

asm

Kamyon SCANİA 360 kırkayak 2004 model.

Yalova'dan gelen Sinop'lu bir arkadaşım vardı. (Allah rahmet eylesin depremden kurtuldu ama trafik kazasında vefat etti kendisi)

Vabis şöyle Vabis böyle diye diye aklıma sokmuştu.(psikopatlık derecesinde hastası idi kamyonlarının)

Onun yüzünden (sayesinde demeyeyim) yoldan geçen tırlara, kamyonlara gözüm takılıyordu.

Kamyonlarda Scania'nın üstüne yok uzun ömür güç konfor hepsi bir arada.bizim kamyon 530 bin kmde daha hiç parça değiştirmedik enjektörler dahil.sadece periyodik bakım yapıyoruz.

Biliym bu motorları arkadaşlarda da var benımkının aynısı hemen hemen . allah kaza bela vermesn

ve aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatu..
Hosgeldiniz sefalar getirdiniz.. :rendeer:

Ben aranıza KIRKLARELİ Lüleburgazdan katılıyorum.Siteyi uzun süredir takip ediyorum.18 yaşındayım aktif olarak 2 seneden beri motosiklet kullanıyorum.A2 ehliyetim var en kısa mesafede dahi kaskımı takıyorum.Kurallara uyuyorum.Adım Ahmet.Nakliyat işiyle uğraşıyoruz Kamyonumuz var.Motosikletim SEGER marka 125 cc çinli. İnşallah ileride daha güzelini almak nasip olur.

a.s hoşgeldin:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar