Merhaba Motosiklete Hayat Veren Herkes!!!

slm arkadaşlar(yaşım itibariyle abilerim:)) üye olalı 1 ayı geçti ama bi kez daha selamlaşalım istedim umarım cevapsız kalmam:mrgreen: tüm motorsevenlerle birarada olmak bilgi ve tecrübe paylaşmak gerçekten güzel.motorum yok.öğrenciyim üniversitede.adapazarında olan kişilerle de tanışmak isterim.inşallah seneye bu aylarda cbr 125 almayı düşünüyorum.Allah herkesi kazadan beladan korusun

Son düzenleme:
hoşgeldin(biraz geç oldu ama oldu)... umarım birgün yolum o taraflara düşerde tanışırız, günü gelir yol yaparız.... umarım kısa zamanda motoruna da kavuşursun

arkdaşım hoşgeldin.bnde yeni üyelerdenin.bu sitede her derdine her soruna cevap war merak etme.bu site ve sitedeki insanlar sayesinde birçok konu hakkında bilgim war.umarım snde verimli bir şekilde yararlanabilirsin.tekrardan hoşgeldin:)

hoşgeldin(biraz geç oldu ama oldu)... umarım birgün yolum o taraflara düşerde tanışırız, günü gelir yol yaparız.... umarım kısa zamanda motoruna da kavuşursun

ilk üye olduğumda slm yazmıştım da bi kez daha selamlaşalım kaynaşalım unutulmayalım istedim.bi selam yeter mi aynı tutkuyu paylaştığımız kişilere:cat:

arkdaşım hoşgeldin.bnde yeni üyelerdenin.bu sitede her derdine her soruna cevap war merak etme.bu site ve sitedeki insanlar sayesinde birçok konu hakkında bilgim war.umarım snde verimli bir şekilde yararlanabilirsin.tekrardan hoşgeldin:)

konu motor tutkusu olunce gerisi teferruattan ibaret zate:mrgreen: bende çoğu konuda bilgi sahibi oldum bir ayda.zamanı gelicek bende yardım edicem tabi ki:rendeer:

Son düzenleme:
Hoşgeldin Beykurt kardeşim. İnşallah bir an önce sevdiğin motosikletine kavuşursun. :)

hoşgeldin kardeşim kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle:rendeer:

adapazarındayken şaftlı bmw araştır 250 cc acayip motorlar çıkıyor
donatımda süleyman ustayı bul

adapazarındayken şaftlı bmw araştır 250 cc acayip motorlar çıkıyor
donatımda süleyman ustayı bul

valla donatımın orda kayıpruhlar kıraathanesi var onun yanında özcan abi var motor satan.orda mı o dediğin abi de? burda hep motocross var:mrgreen:

valla donatımın orda kayıpruhlar kıraathanesi var onun yanında özcan abi var motor satan.orda mı o dediğin abi de? burda hep motocross var:mrgreen:

hayır arkadasım boksör sülo dedin mi bilirler
akyazı taraflarında kanalı var acayip motorlar çıkıyor oradan

Hoşgeldin, arkadaşım.

Motoruna kavuşmadan önce Honda, Yamaha, Vespa, Bmw gibi eğitim kuruluşlarından mutlaka eğitim al. Teorik olarak iyice geliştir kendini, zamanla pratiğe dökersin.

Önce sen kral ol, krallık ardından gelecektir. Bunun derin anlamını hep aklında bulundurmanı isterim:cat:

Sevgiler :rendeer:

Motosikleti
ZX12R
hoşgeldin..umarım en kısa zamanda istediğin motora kavuşursun..

hayır arkadasım boksör sülo dedin mi bilirler
akyazı taraflarında kanalı var acayip motorlar çıkıyor oradan

hmm anladm tamam inş yolum düştüğünde uğrarım

Hoşgeldin, arkadaşım.

Motoruna kavuşmadan önce Honda, Yamaha, Vespa, Bmw gibi eğitim kuruluşlarından mutlaka eğitim al. Teorik olarak iyice geliştir kendini, zamanla pratiğe dökersin.

Önce sen kral ol, krallık ardından gelecektir. Bunun derin anlamını hep aklında bulundurmanı isterim:cat:

Sevgiler :rendeer:

saol dostum bende böle düşünüyorum.önce bilinç:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar