MOTOPLUS Motosiklet Fuar FOTOĞRAFLARI ve YORUMLARI

Fuarda standımıza koyulan elemanlar tamamen fiyasko...
Adamlar bilgisayar basında geyik yapmaktan baska bişi bilmiyorlar kardesim bu ne cıvıklık ?
insan gelen gecenle ilgilenir bilmem ne yapar ama yok hepsi secilmiş sanki oyle konulmus oraya..

kesinliklikle kocaman bir sıfıt veriyorum stand personeline..

birdaha bu adamların bırakın standa koyulmasını siteye sokulmasına karsıyım :)

gel ben ilgilenirim senle :queen::queen::queen:

Bence fuar çok hareketli değildi. Firmaların standart motorları dışında daha çok custom makinalar bekliyordum. Gezinip dışarı çıktım ve tam motorumun yanına gidiyordum kiiiii....

Bu sekiz tane silindir içeride gördüklerimden daha fazla heyecanlandırdı beni. Boss Hoss...:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:

CBA

usta resimlerde sorun var çok merak ettim lütfen hallet sorunu

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
[bos]
45.jpg

44.jpg

43.jpg

42.jpg

41.jpg

39.jpg

38.jpg

37.jpg

36.jpg

35.jpg

34.jpg

33.jpg

32.jpg

31.jpg

30.jpg

29.jpg

28.jpg

27.jpg

26.jpg

25.jpg

24.jpg

23.jpg

22.jpg

21.jpg

20.jpg

19.jpg

18.jpg

17.jpg

16.jpg

14.jpg

15.jpg

13.jpg

12.jpg

11.jpg

10.jpg

9.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Kaynak: milliyet [/bos]

Bence fuar çok hareketli değildi. Firmaların standart motorları dışında daha çok custom makinalar bekliyordum. Gezinip dışarı çıktım ve tam motorumun yanına gidiyordum kiiiii....

Bu sekiz tane silindir içeride gördüklerimden daha fazla heyecanlandırdı beni. Boss Hoss...:queen: :queen: :queen:

Sen birde bunu gören güvenlik elemanının bakışlarını, tepkisini görecektin :queen:
Umarım motorun sesini duymuşsundur, yanından geçen harleymiş, shadowmuş sinek siklet kalıyordu. 600RR sesini duyurabilmek için redline yapıyordu:cherry:

Sen birde bunu gören güvenlik elemanının bakışlarını, tepkisini görecektin :queen:
Umarım motorun sesini duymuşsundur, yanından geçen harleymiş, shadowmuş sinek siklet kalıyordu. 600RR sesini duyurabilmek için redline yapıyordu:cherry:

Maalesef o şerefe erişemedim. Doğrusu biraz bekliyim sahibi gelir belki diye düşündüm ama... Bildiğimiz bütün tork canavarlarını sinek gibi ezer diye düşünüyorum. :cat:

Maalesef o şerefe erişemedim. Doğrusu biraz bekliyim sahibi gelir belki diye düşündüm ama... Bildiğimiz bütün tork canavarlarını sinek gibi ezer diye düşünüyorum. :cat:

Motorcu yukarıya park edecekken güvenlik elemanı ellerini yana açarak ''abiii sen ne yaptınyaaaaa'' diye nara atınca herkese kaza olduğunu zannetti. Sonra ''bu nasıl birşey yaaaa valla hayatımdan soğudum diye tepki verip aşağıya yönlendirdi:mrgreen: Hemen arkasından fuara giren Gri Corvet o kadar ilgi çekmedi. Muhtemelen elemanda yabancıydı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cumartesiyi iple çekiyorum

Motorcu yukarıya park edecekken güvenlik elemanı ellerini yana açarak ''abiii sen ne yaptınyaaaaa'' diye nara atınca herkese kaza olduğunu zannetti. Sonra ''bu nasıl birşey yaaaa valla hayatımdan soğudum diye tepki verip aşağıya yönlendirdi:mrgreen: Hemen arkasından fuara giren Gri Corvet o kadar ilgi çekmedi. Muhtemelen elemanda yabancıydı.

Güvenlik elemanı doğru söylemiş :mrgreen:

Adam motoru benim motorun yanına parketmiş. Bir v8'e baktım bir 250 r'a. Benim makina oyuncak gibi kalmış yanında. Allahtan arkasında değildi benim motor,yalnışlıkla çalıştırsa falan uçururdu herhalde :p

tekirdağdan 1 choopper 2 scooter gördüm saat 14 sularında:D b.çekmece e-5te:Ddönüşte resim koyarlar herhalde:p

onlar bizdik,koyucam ama fotoların boyutunu küçültmeye çalışıyorum.fuar güzel sakindi,gelemeyen arkadaşlar üzülmeyin fiyat olarak pek değişiklik görmedim ben.

Teşekkürler GorkeM.:) Teknolojinin gözünü seveyim oturduğumuz yerde bir iki tıklamayla fuarı geziyoruz.:cherry:

CBA

doğru söylüyorsun valla toraman abi
keşke gitseydim diyordum ama artık demiyorum
motoaktüel sitesindeki yamaha resimleri süper vede kaliteli tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kızlarda motorlarda dehşet:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar