Muhabbetin baskalarına yönelik vede taş atma amaçlı ise o kişi sessiz kalamaz
konu kapanmış acılmasını anlamı yok bunuda sen istedin
pc kasasıymıs tüpmüş zamanında sarfeden kişiye bu hakaret niteliğindedir
adam parasını vermiş sanane isterse motorunla kum cakıl tasır
600rr diorsun peki altımda 600 rr olmus olsa sesin cıkmayacakmıydı sen insanların degerini maddiyatlamı ölcüyorsun ben aksine altındakine üstündekine bakmam sarf ettiği kelimeye cevap verenlerdenim
mali gücüm var cok şükür istesem yarın 5 tane 600 rr cekerim fakat benim işime yaramaz tipim deil insan n isterse onu alır ama yinede belli olmaz bazılarını konusturmamak için alabilirimde
benim kadar hayat tecrüben olması elbetteki imkansız sen benim yasımdakilerinin n hissettğini bilemezsin fakat ben senin yasındakileri cok iyi bilirim vede o günlerime üzlüyorum cok yanlıslar yapmısım haftanın 2 gününü nezarethanede geciriyorduk yanlıs anlasılmasın uyusturucu gasp falan deil yan bakanların kafasını kırmaktan dolayı
yüzümü gördüler diyorsun ben senden baska bu forumda kiminle ters düsüpte kalbini kırmısım göster bana
lakin seni saymamı istermisin enjeksiyonmu karburötörmü tartısmasında enjeksiyonu gereksiz gösterip karbürötör polemiği yapmıssın ve anında geri vitese almıssın enson TOROMAN rumuzlu arkadasla sürtüşme yasamıssın
istersen bunların linklerinide sana verebilirim okuyanlar kimin n oldugunu cok iyi anlamıslardır
Ben söylediklerimin her zaman arkasındayım.Eğerki diğer taraftakileri düzgün okursanız tüp ve su taşıma meselesini ben yazmadım bu bir.Pc kasası taşımasını dedim çünkü bazen icap ediyor otobüslerle uğraşılmıyor.Bazen arkadaşlara topluyorum, bazen teknik servise götürdüğüm oluyor.Mesela yazın dylanla xbox götürmüştüm ki canım çıktı düştü düşecek diye fena tırsmıştım.Ama siz tüp, su taşıyoruz diyince nedense kasa da taşınır diye düşündüm.Sonuçta ben size hiçbir zaman siz eziksiniz tüp, su taşıyorsunuz demedim. Kıyaslamaya bunları kattığınızda bana değil bir çok kişiye alay konusu olmuştunuz.Tekrar söylüyorum diğer tarafı yeniden okuyun ve bakın ben demiş miyim öyle birşey veya dalga geçmiş miyim:cat:
600RR dememin nedenini de hemen açıklayayım.Siz kendi motorunuz için ulaşılmaz da alamıyorsunuz da falan demişsiniz.Şu an istesem sıfırını alacak imkanım var merak etmeyin.Eğerki bi 600rr için demiş olsaydınız bu lafı saygı duyardım.Neden? Çünkü şu anda 600RR alacak gücüm yok ve de olana da imrenirim.Alamıyorsun sen diyene de boynum bükük kalır.Lütfen lafı başka taraflara çekmeyelim.Hele hele size şahsınız adına saygısızlık da yapmadım.Benim motor senin motoru döver hesabı biraz polemiğe girdik o kadar.Tekrar söyleyeyim diğer taraftaki pc kasası taşıma olayının kapanmış, küllenmiş konuları açmak olarak algılamanız yanlış. Tamamen kendi ihtiyacıma yönelik bir şeydir bu.
Ayrıca ps'i beğenmiyorum diye yine söylüyorum ama 2. el satan bir vatandaşla da anlaşırsam alacağım.Siz buna da inanmıyor dalga geçiyorum sanıyorsunuzdur ama buncacık şey için oyun oynayacak halim yok.Yarına finalim var ama ben burada size cevap veriyorum...
Bu arada motorla hayat tecrübesi arasında bir bağ da kuramadım ama ona da lafım yok.Tamam büyüksünüzdür, daha çok şey görmüşsünüzdür, saygısızlık ettiysek kusura bakmayın.Gençliğinizle ilgili şeylere zaten yorum yapmak lüzumsuz.Ama çok şükür şimdiye kadar polislik, nezaretlik bir işim olmadı.
Toraman beyle aramızda sizinki gibi bir sürtüşme geçmedi.Bir yanlış anlaşılma oldu ve özrümü diledim, sonuçta sanal ortamdayız ve söylenenler çoğunlukla yanlışa gidebiliyor.
Genelde alttan alan bir insanım zaten.Yıllardır kimseyle kavga etmedim, pek sorunum olmadı.Suçsuz da olsam düzeni sağlamak için bir özür dilemenin gerektiğine inanırım. Sizinle bir türlü anlaşamıyorsak bunun bir nedeni başkasının sözlerini benim dememmiş gibi göstermek ve de bana laf atmak.
En büyüğü ise beni tanımamanıza rağmen şahsıma
"KÜFÜR ETMENİZ"..Bir aralar çok uzun süreli forumda takılıyordum ve cidden çok mesaj yazıyordum.Bu arada Toraman bey gibi bir abiyle ters düşmüş olabilirim ama hiçbir zaman kimseye
"KÜFÜR ETMEDİM"..
Sözlerimi yanlış anlayan ps motor sahipleri varsa hepsinden özür dilerim vakti zamanında ileri geri konuştuysam.Bu konuları daha fazla uzatmanın gereği yok.Yarın öbür gün ben de ya dylan ya da ps alacağım sonuçta.
Yukarıda tarafınıza ait herhangi bir taş atma olmadı Nedim bey.Sonuçta kimsenin kimseyi kırmasına gerek yok basit bir sebepten ötürü.Fakat öncelikle siz bana bir özür borçlusunuz:cat: