[MT İstanbul]08/02/2009 Fuar Öncesi Kahvaltı Buluşması

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şoom ağazlımısın olm sus len azcık hava iyi olacak inş gelcez yoksa izmire gitcem zaten durum tam belli değil bakalım noolur :(

Ne güzeL işte sen Git Snn Makine ilede Ben gidiim :p Neyse Benzini atarız :p :D Gürkan abi Beni Artçı almaktan kurtuldun bak :D :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Vaay bea Satışada geLdik :) lijoluna da Cvp Vermedi Zaten :)

Anadolu yakasındaki arkadaşlar daha öncedende belirttiğim gibi bizde haremden geçiyoruz haremde feribotların orada veya miting günü olduğu gibi eski salı pazarında buluşulabilir oradanda feribota gidilebilir tabi Gürkan abilerlede eğer gelirlerse sirkecide buluşulabilir bu arada güzel bir haber var aşağıda :) Gürkan Abi bizede yaka kartı ayarlayacaksın değilmi? Birde Alper_Tim hatırlatalım Fuar davetiyemiz yok :)

Ne güzeL işte sen Git Snn Makine ilede Ben gidiim :p Neyse Benzini atarız :p :D Gürkan abi Beni Artçı almaktan kurtuldun bak :D :queen::queen::queen:

olm sen benim makinanın anahtarını anca rüyanda görürsün :)

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

hee birde gelirsemde büyük ihtimalle arkada dolu olacak dostum malesef kusura bakma yani :))

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Yok Ben qendimi Satıcak Yer Buldum sanırım :D o konuda Tedirqin diilim Sanırım :D ama Onunda Kendisinden haberi yok :DDD

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hocam Senin eLine su Dökebilirmiyiz Senin Öğrencin olarak aaa :)

sen istersen şu kelime çağrıştırma konusundaki :D msj ları bi inceLe :D bayaa kulakların çınladı orda :D

Son düzenleme:
Pazar bende gelmek istiyorum ama malesef bildiğiniz üzere kazadan sonra motosikleti çıkaramadım beni anadolu yakasından alabilecek bir kadeşim varsa sizlerle olmak isterim duyurulur :)

ben nası gelcem oraya yaa :D gürkan abiiiiiii artçı al beni sukutırınaa =) kask getirem mi yaw izmirden :silent: elimdemi taşıcam :p

Anadolu yakasındaki arkadaşlar daha öncedende belirttiğim gibi bizde haremden geçiyoruz haremde feribotların orada veya miting günü olduğu gibi eski salı pazarında buluşulabilir oradanda feribota gidilebilir tabi Gürkan abilerlede eğer gelirlerse sirkecide buluşulabilir bu arada güzel bir haber var aşağıda :) Gürkan Abi bizede yaka kartı ayarlayacaksın değilmi? Birde Alper_Tim hatırlatalım Fuar davetiyemiz yok :)

herkeze yetecek kadar var :rendeer::rendeer::rendeer:

Hocam Senin eLine su Dökebilirmiyiz Senin Öğrencin olarak aaa :)

sen istersen şu kelime çağrıştırma konusundaki :D msj ları bi inceLe :D bayaa kulakların çınladı orda :D

kafanmı güzeldi akşam senin kardeş:queen:

ben nası gelcem oraya yaa :D gürkan abiiiiiii artçı al beni sukutırınaa =) kask getirem mi yaw izmirden :silent: elimdemi taşıcam :p

senin o ince narin vucudunu taşıyamam canım:queen:

Son düzenleme:
Ben herzamanki gibi "belki"'yi işaretledim,ne olur ne olmaz:cherry:? Fakat büyük ihtimal orada olucam.Hoş ben fuarın hergünü oralarda sürtüyor olacağım o ayrı konu.

Orada olacağım.
Zaten bana 5 dk'lik mesafede.
Ama kroki hiç anlaşılır değil :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar