şoom ağazlımısın olm sus len azcık hava iyi olacak inş gelcez yoksa izmire gitcem zaten durum tam belli değil bakalım noolur![]()
metorolijiyle kanki olmuşundur zaten , hava iyi gözüküyo görüşürüz pazara. .:wiinkk:
şoom ağazlımısın olm sus len azcık hava iyi olacak inş gelcez yoksa izmire gitcem zaten durum tam belli değil bakalım noolur![]()
Ne güzeL işte sen Git Snn Makine ilede Ben gidiimNeyse Benzini atarız
![]()
Gürkan abi Beni Artçı almaktan kurtuldun bak
:queen::queen::queen:

Ne güzeL işte sen Git Snn Makine ilede Ben gidiimNeyse Benzini atarız
![]()
Gürkan abi Beni Artçı almaktan kurtuldun bak
:queen::queen::queen:
Yok Ben qendimi Satıcak Yer Buldum sanırımo konuda Tedirqin diilim Sanırım
ama Onunda Kendisinden haberi yok
DD
zaten ben seni almıcaktımki len benim artçım var zaten:bounce:
gelirmiyim iti var kopuğu var koruyucu meleğimle gelicem :wiinkk:
Anadolu yakasındaki arkadaşlar daha öncedende belirttiğim gibi bizde haremden geçiyoruz haremde feribotların orada veya miting günü olduğu gibi eski salı pazarında buluşulabilir oradanda feribota gidilebilir tabi Gürkan abilerlede eğer gelirlerse sirkecide buluşulabilir bu arada güzel bir haber var aşağıdaGürkan Abi bizede yaka kartı ayarlayacaksın değilmi? Birde Alper_Tim hatırlatalım Fuar davetiyemiz yok
![]()
Hocam Senin eLine su Dökebilirmiyiz Senin Öğrencin olarak aaa
sen istersen şu kelime çağrıştırma konusundakimsj ları bi inceLe
bayaa kulakların çınladı orda
![]()
ben nası gelcem oraya yaagürkan abiiiiiii artçı al beni sukutırınaa =) kask getirem mi yaw izmirden :silent: elimdemi taşıcam
![]()
senin o ince narin vucudunu taşıyamam canım:queen:
şaka gibiyim demi :queen: motorun gercek yüzünü ortaya cıkarmak istemezmisin abi![]()