[Bursa - MT]

nerden nereye geldik bu sayfanın tartışacağı konular bunlar değil

bir arkadaş ölüyo bi kaza sonucu o kazaya sebiyet verenler veya verebilecek olanların sesimizi duyması gerekirken biz kendi aramızda hepimizin bildiklerini kendimizle tartışıyoruz

bu konu uzar gider kalp kırmaya dargınlıklar yaşamaya gerek yok

QUOTE]

katılıyorum bunları hiç tartışmanın bi anlamı yok... giden dostumuzun arkasından hele...
akın bu arada ben tanıyomuyum bu arkadaşı bi onur tanıyodum DOBLONUR diye umarım o değildir...:silent:

abi ne uzun yazmışsınız bayadırda girememiştim okuyamadım son 2 sayfayı bi dahakine artık ;)

Son düzenleme:
MAMİ istanbul'da vefat eden arkadasımız...MT'den nicki onr. sual...Düşündüğün kişiyle alakası yok ;) Güzel bir konuya değinmişsiniz yazılanlarda duygularımızı katamadıımızdan dolayı yanlış anlaşılmalar olabiliyor...Ben kabul ediyorum kendimi ifade edemiyorum.Alınganlığımdan ters anlıyorum...O yüsdenden bi buluşma önerdim lakin pek uygun bir vakit deilmiş..Motoplus bittiğinde tekrar bursaya döneceğim eğer uygun bir tarihte bir buluşmanız olursa katılmak isterim...

haldun abi gerçekten çok güzel olmuş hem işlevsel su geçirmemesi adına hemde görünüş olarak çok güzel olmus :)

Teşekkür ederim, beğenmenize gerçekten sevindim... :):):)

::melek02:Sen ona kanat tak kanat:)::stretche

Nevin hocam en mantıklısıda benim formda okuduklarıma dayanarak yazıyorum çaka uçmayı sevmiyor yada uçuş sonrasındaki inişi( iniş takımlarında problem olabilir):queen:

çamurluk tasarımını bana gönderebilirmisin belki yardımcı olabilirim Haldun abi:cat:

Yok o uçuşu yaptığımda kanatlarım yoktu, onun için uçuş kısa süreli oldu :) Yere çakıldığımda ise iniş takımı tabir edilebilecek birşey kalmadı zaten :p

Çamurluk için bir foto buldum, benim düşüncelerimi yansıtıyor, onu sana mail ile atayım. Ancak bana maliyeti çıkartman gerekecek, malum şuana kadar yaptığımız herşeyi kendi imkanlarımız dahilinde yaptık biz, asla profesyonel yardım almadık. Bu bende duygusal anlamda depresyona yol açıyor :):):)

haldun abi sen düşünmüşsündür ama benim crosa yaptığım gibi reklamcılardaki "folyo" dedikleri kaplamalardan yapsan hem kapanır hem sade görünür istediğin şekli de verebilirsin. sen zaten düşünmüşsündür ama demeden edemedim :)
birşey merak ediyorum. bende motogen marka çeneden açılır kask var. bunu biraz tamir ettim ama vizörünün çiziklerine bişey yapamıyorum. acaba bursada bu kaskın vizöründen satan yer var mı??

Folyo kaplama olayından çok ben komple boya olayına gireceğim, gene de teşekkür ederim. Barış yapmış ben düşünürken bu adam yapıyor sinir olmaya başladım zaten :) full mat siyah bir custom cruiser, ağzım açık kaldı, motorda nikelaj namına hiç bir şey kalmamış...

Kask vizoru konusunda ben Bursa piyasasını hiç bilmem ancak kendi imkanlarımla bi fiyat alayım belki daha uygun olursa hemen alırız.

ben 21 i akşam orda olucam kısmetse...
buluşmayı ayarlarız şöyle güzelce bi oturur konuşuruz bütün mt ve md olarak...
umarım size uyar... Asker geliyo nede olsa dimi...
bu arada ben takip edemiyorum 21-28 i arası fuar varsa çok sevinirim beni aydınlatın :D

bu arada ben takip edemiyorum 21-28 i arası fuar varsa çok sevinirim beni aydınlatın :D

mami çok şanslısın 22 mart pazar günü fuar var herhalde 19 unda başlıyo 3gün sürüyo

olurya kgs ama bana güvenmeyin ben yolu hiç bilmiyorum
bu arada
D:
geçen sene bulvardan km yi sıfırladım 167 km de fuar alanındaydım dönüş biraz uzun sürdü 200km yi aştı o yüzden bilmek lazım yolları

arkadaşlar kışa girmeden honda cbf 150 aldım bende sizinle organizasyonlara katılmak isterim ayrıca motorum 350 km de bu motoru nasıl açıcağım bilgi verirseniz sevinirim

hoşgeldin bektasahmet. benden daha tecrubeli arkadaşlar var kesinlikle yardımcı olacaklardır. neresindensin bursa'nın?

arkadaşlar kışa girmeden honda cbf 150 aldım bende sizinle organizasyonlara katılmak isterim ayrıca motorum 350 km de bu motoru nasıl açıcağım bilgi verirseniz sevinirim

Seni " tbk_1980 " e havale ediyorum. O bu konuda bir virtiözdür. Bu arada hoşgeldin, Allah tekerini düz bastırsın...

Nevin hocam en mantıklısıda benim formda okuduklarıma dayanarak yazıyorum çaka uçmayı sevmiyor yada uçuş sonrasındaki inişi( iniş takımlarında problem olabilir):queen:

çamurluk tasarımını bana gönderebilirmisin belki yardımcı olabilirim Haldun abi:cat:

Vazgeçtim kanattan,motosikletli bir zaman makinesi istiyorum,yanlış zamanda yaşadığımı keşif ettim.::123434::

Ay Mami gelde bi disipline et buraları ordu gibi yap TSK gibi olsun.Ordanda fuara çıkartma yaparız...

Hayırlı olsun yeğenim her fırsatta gez,alemleri keşfet,mt nin tüm gezilerine iştirak et bak nasıl açılıyor akıyor cbf

Mustafa ve Haldun bu arada sizde çok iyi savundunuz pekiştirdiniz sağlam Mt dostluğunu ama konu açılmasın diye alıntını yapmadım sağolun:rendeer:

Son düzenleme:
maksemde kimlerdensin :) tahir isimli bi arkadaşım var cbf150si olan tanıomusun?

ayrıca fuara bende gitmeyi istiyorum arkadaşlar bi organizasyon bişiy yapmalı arkadaşlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar