çaka bey Tahmininden çok fazla ölüm gördüm hayattan soğumak deil benim anlatmak istediğim kelimelerle sanırım ifade edemiyorum...Motordan soğumak da deil bilmiyorum karışık bir şey işte çok karışık...O kelimeleri ilk yazdığımdan beri 200km yaptım bile ...SOrun bırakmakla alakalı bir durum deil neyse anlatamayacağım
uğraşmayacağım da...
Burada seninle uğraşamayacağım gibi bir anlam çıkarıyorsan eğer Türkçe karmaşası yaşamışsın demektir...Anlatamayacağım diyorum ardından uğraşamayacağım da...anlatmaya uğraşamayacağım...Yoksa merak etme karnımdan söyler gibi uğraşamayacağım demezdim...Sizinle uğraşamayacağım derdim açık açık...Kimseden ne çekincem var ne de başka bişe...Ben benimdir ifade etmek istediklerimi açık açık sölerim hiç bir zaman çekinmen.Bu konuda emin olabilirsiniz...
Efet mehmetin dediği gibi ilk yazdığım mesajın ardından olayı sallamadığınızı hatta dalga geçer boyuta getirdiğinizi düşündüm...Bu konuda haklıyım sebebine gelince ciddi anlamda üzgünüm ve alınganlık yapmam da doğal siz de hoşgörürseniz...Burada konu çok saçma yerlere gitmiş...Tehditlere varmış konu...Ben hiç bir zaman bunu kaldıramam...Çünkü ortada kötü bir olay var ve herkesin bu olaya üzüldüğünü anlıyorum ama sanırım ifade edebilme yetilerimiz ile pek örtüşemedik...Bu kadar abartmaya ve tehdit etmeye gerek yok...
BarannetEfet yeni oluşan grup beni tanımadığı için önyargılılar en başından beri bunu biliyorum...Fakat sen beni az da olsa tanıyorsun..Düşündükleri gibi ukala biri kesinlikle deilim olmadım da...Tek sorunum aşırı duygusalken kendimi ifade edememiş olmam...
ben destek için topiğe girmedim zaten ben her il gurubu topiğinin sayfasını arada bir gezerim tesadüfen gördüm girdim yazdıklarınız hoşuma gitmedi bunun daha ötesi yok, sen düşünmeye devam et benim hakkımda ne olduğunu çözdüğünü sandığında nerde yanıldığını anlayabilirsen tabi...
Her il topicine yazarım gibi bir ifade kullanılmamış burada ben mi yanlış okuyorum...Arkadaslar tam olarak nedenini bilmiyorum ama yanlış anlamaya çok açıksınız konu
ben olunca...
Ve yeniden söylüyorum kimseyi rencide edici bir davranışta da bulunmadım bulunmayacağım da...Kimseye kötü bir laf sölemedim tehdit de etmedim bunları da yapmayacağım...Beni tanıyana kadar kimseye burada bişe yazmak istemiyorum cidden...Çünkü ciddi anlamda bana karşı bir cephe var sebepsiz...
Ve ciddi anlamda bu önyargıyı kırmak isterseniz salı günü sizlerle buluşmak isterim...BU sefer ön ayak olmak istiyorum...
Salı günü 19:30civarında Yeşil Türbesi
Çelebihan ve ya Hünkar ikilisinden birinde oturalım çay kahve içelim yüz yüze mimiklerimizi jestlerimizi görerek konuşalım anlaşalım...
Ne dersiniz?Sizlerde böylelikle benimle tanışmış olursunuz:cat: