gültekin ben kemal kardeşimizin tarifi üzerine yeri buldum ve kulaklıgı aldım.gırtlak mikrofonu 41 tl motosiklet için olanı ise 55 tl.ben motosiklet için olanı aldım kaskım daha yeni ve sıkı oyüzden gırtlak mikronuna baglı olan kulaklık beni biraz rahatsız etti.motosiklet için olanda yassı bir kulaklık var ped şeklinde ince rahatsızlık vermedi.eşimle birlikte yaptıgımız denemelerde ses düzeyi gayet başarılı 120 km-130 km hızlarda bile anlaşılabiliyor.yanlız bu mandallama işi banada eşimede ters geldi.daha önce aes 500 kullandıgımız için biraz garipsedik.şunuda belirteyim mikrofon kulaklık takılınca vox çalışmıyor.ptt butonuna modifiye yapılabiliyormuş.yanlız oda bir sorun yanımdan hızla geçen bir kamyonun gürültüsyle bile aktif oluyor bazende birtarafta takılı kalabiliyor.benim gibiçabuk kızan sinirli insanlara göre degil.birazda kullandıgım motorla alakalı olsa gerek sport tipli motorların zaten oturuş pozisyonu rahatsız birde trafikde mandallama işi çok dikkatimi dagıtyor.açıkçası benim söyleye bileceklerim bukadar.bu arada telsizleri kulaklık takımıyla beraber satmaya cellular line bluetooh almaya karar verdim.iki mt 975 aselsan iki kulaklık takımı masaüstü şarj cihazı ve pilleri toplamda bana 177 tl telsizler(gold bilgisayar)+kulaklık takımı(aselsan)110 tl=280 tl ye maloldu.cihaz ve kulaklıklar 2 yıl garantili olup faturalarıyla beraber verecem.bizden bir arkadaşım talip olursa 200 tl ye bırakırım.yoksa benim çocuklara eglence çıktı:queen:bu arada aselsanın abide-i hürriyetteki yerinin telofonları şöyle
232 35 93
232 24 61
219 16 86
servisden bülent beyle yada sema hanımla görüşün sonderce canayakın ve kibar insanlar :rendeer:
232 35 93
232 24 61
219 16 86
servisden bülent beyle yada sema hanımla görüşün sonderce canayakın ve kibar insanlar :rendeer: