[MTİzmir] Canımız uscuk çekti Gezisi

offf off :p harika bir gezi oldu maşaallah...
bu ekibe nazar değmesin...eksikler olsada çok katılımlı bir gezi oldu...

şurdan yerimi kapayım resimler geliyor... (ben numunelik 3-5 resim çketim asıl resimler müge ve nur'un makinasında ama yüklemezler herhalde :salut:

hakkaten süperrr bir gezi oldu..özellikle benim için çok verimli oldu bugün:) resimleri şimdi yüklemeye çalışacağım.umarım başarırım:silent:

arkadaşlar dönüşte yaşattığım aksilik için tekrar özürdilerim..artık tekrar gezide istermisiniz bilmem ama söz birdahaki sefere arıza yok:rendeer:

hakkaten süperrr bir gezi oldu..özellikle benim için çok verimli oldu bugün:) resimleri şimdi yüklemeye çalışacağım.umarım başarırım:silent:

arkadaşlar dönüşte yaşattığım aksilik için tekrar özürdilerim..artık tekrar gezide istermisiniz bilmem ama söz birdahaki sefere arıza yok:rendeer:

olur öle ufak tefek aksilikler boşver sıkma canını, bekleriz her zaman gezilere :cat: ama resimleri atmazsan bir daha düşünebiliriz :queen:

uyudum kaldım kaçırdım ya bütün gündür pişman pişman geziyom ortada :salut::salut:.mutlaka cok güzel bi gezi olmustur fotolarıda görürüz birazdan .:cat: diğer gezilere inşallah yanınızdayım arkadaslar:cat:

çok güzel bir günü kaçırdın,acayip eğlendik :cherry:
bir dahaki sefere 2-3 tane alarm kur da uyuya kalma:cat:

ne demek kardeşim herkeze olabilir .senin bi suçun yokki ama gerçekten çok güzel bir gezi oldu.ben şahsen çok eglendim ve mutlu oldum:cat::cat:

güzel bi geziydi gelen gelmeyenlere tşkler,

soğuk yedim fena.. dükkana zor attım kendimii, yol bitmek bilmedi nedense:p

nur ilk defa bi cbr 125e tav oldum :p yakacaktım o kadar yani :p iyi eve varmışsın ama son anda işi çözdük sanki :p

babam demişti gazete kağıdı koy göğsüne diye keşke dinleseydim ısınamıyoruuuum :p bende resim çekmişimde hep kendimi:p

Grnt018.jpg

Grnt019.jpg

Grnt020.jpg

Grnt021.jpg

Grnt023.jpg

Grnt025.jpg

Grnt027.jpg

erhan iyi resimler çekmişsin ammmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaa sanki biraz bencillikmi var desem sanki azıcıkkk:queen:

oğuz abim söz bi daha olmıcak böle çınlatmaya gerek kalmıcak:cat::cat::cat:dikiz aynasından görcen beni hep :cherry::cherry:

ben dikiz aynasından bakmaya alışık degilim.ben plakaları okumayı daha çok seviyorum.artık alıştık nur plakasını beynime kazıdım sanki heralde rüyamda hep plaka görecegim:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
abi dedim ya tek kendimi çekmişim:p

video cekmiştim onu yukluyorum

googlevideoyada yukluyorum

erhan iyi resimler çekmişsin ammmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaa sanki biraz bencillikmi var desem sanki azıcıkkk:queen:

ben dikiz aynasından bakmaya alışık degilim.ben plakaları okumayı daha çok seviyorum.artık alıştık nur plakasını beynime kazıdım sanki heralde rüyamda hep plaka görecegim:queen::queen::queen::queen:

olsun abi bi ara benim plakayı ezberlemiştin :cherry: sırayla bu işler sen olmasan kim kontrol etcek bizi yolda :cat:

:cherry::cherry:valla Oğuz abi sende gideceğin yere gidemedin benim yüzümden:pale: akıllarda kalacak bir gezi oldu dimi ama :queen:

nur ilk defa bi cbr 125e tav oldum :p yakacaktım o kadar yani :p iyi eve varmışsın ama son anda işi çözdük sanki :p

sormaya ya bende çok sinir oldum bugün motosikletime..neyse son anda çözüldüde rahat bir nefes aldım :cherry:

nazar değmiş ona belli okut sen onu bi kere bide nazar boncuğu tamamdır .cuma aksamı nazar değdirdin çok memnunum diye diye :cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar