[MTİzmir] Canımız uscuk çekti Gezisi

çooook olan resimlerden az bi kısmı şimdilik ..............

sany0303hi7.jpg

sany0301ni2.jpg

sany0298cl2.jpg

sany0317oz0.jpg

sany0289yj4.jpg

sany0304dz0.jpg

sany0309js5.jpg

sany0315cl1.jpg

sany0321cx9.jpg

sany0320ge5.jpg

sany0345rh3.jpg

sany0352ub7.jpg

sany0372og7.jpg

sany0374ll1.jpg

sany0354cl1.jpg

Son düzenleme:
redmagic öğrendin sen resim yükleme işini, tebrikler :p

karmacoma resimler için saol dostum güzel pozlar vermişiz :mrgreen:

:pr: yine çok şey kaçırdım ama inşallah bir dahaki sefere yanınızdayım. ellerinize sağılık :rendeer:

redmagic öğrendin sen resim yükleme işini, tebrikler :p

karmacoma resimler için saol dostum güzel pozlar vermişiz :mrgreen:

sonunda yükleyebildim ama çok geç yükleniyor:( bugün de mügenin çektiği fotoları yükleyeceğim..

:pr: yine çok şey kaçırdım ama inşallah bir dahaki sefere yanınızdayım. ellerinize sağılık :rendeer:

keşke sende olsaydın özgecim. birdahaki sefere birlikte oluruz inşallah :cat:

Son düzenleme:
çok güzel gezi olmuş :cat::cat:

insan kaçırdığğına gerçekten de üzülüyor:pr:

bir dahakine inşallah diye kendimi avutayım bari:wiinkk:

olur valla abi güzel olur .işte sizin buluştugunuz zamanlardaben çalışıyorum barda.çarşamba ve cuma gecesi işteyim:(onun dısında bi akşam kesin gelirim

kaçıranlar hiç hayıflanmasın.bizim bütün gezilerimiz zaten süper:cat::cat:kardeşim bidahakine bekleriz.mangalı daha büyük yakarız 2.5 metre falan

çooook olan resimlerden az bi kısmı şimdilik ..............

sany0303hi7.jpg

sany0301ni2.jpg

sany0298cl2.jpg

MUSTAFAM ELİNEEEE KOLUNAAA SAGLIK:rendeer::rendeer:

ELİNE SAGLIK NUR valla bu resim işini becerdin her zaman bu görevi üslen istersen:queen::queen::queen::queen::cat:

Son düzenleme:
slm millet bende katıldım o geziye züper bişiydiiii..kaçıranlar gerçekten üzülmeli bence:)

hoş geldin volkii.gezi gerçekten SÜPERdi.gelen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.hem yol sürüşü hem de dostluk ve dayanışma adına allah agız tadımızı bozmasın.herkez üzerine düşenden fazlasını yaptı.burda CESİ ve KARMAÇOMA ya biraz daha torpilli tşk ederim

olur valla abi güzel olur .işte sizin buluştugunuz zamanlardaben çalışıyorum barda.çarşamba ve cuma gecesi işteyim:(onun dısında bi akşam kesin gelirim

fiyatlar uygunsa birgün senin çalıştıgın mekanada geliriz.ama biraz tuzlu gibi hissettim ha nedersin:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
nur eline sağlık yaptığın kekte çektiğin fotolarda züperdii bidahaki sefere yine isterizzzz....::cat::cat:

abi çarşşambaları ücretsiz cumaları konserler var ..çarşamba uygun olur ama ..bira 7 lira enerji 7 lira meyve suyu kola 5 lira...votka 1o lira.votka enerji 12 lira.bizim fiyatlarda oynama sansımız olmuyor.keske olsada mt izmire şişe açsam:)

dün resimleri bi türlü tam olarak atamamıştım, gece yorgunluğun etkisiyle :)
şimdi mesajımı tekrar düzenledim ve bendeki 23 resim'e 3. sayfadaki mesajımdan ulaşabilirsiniz...

abi çarşşambaları ücretsiz cumaları konserler var ..çarşamba uygun olur ama ..bira 7 lira enerji 7 lira meyve suyu kola 5 lira...votka 1o lira.votka enerji 12 lira.bizim fiyatlarda oynama sansımız olmuyor.keske olsada mt izmire şişe açsam:)

egemen bayagı ucuzmuş ya biz oraya artık ABONEYİZ ABONE.....................
mesela :salut::salut::salut::salut:

ahh oğuz abi şu resimlere alıntı yaparken resim içeriklerini silsen tekrar tekrar açılmasa resimler :cherry::rendeer::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar